Rob Lowe encarna John F. Kennedy

Ridley Scott dirigeix un 'biopic' sobre el president assassinat que emetrà National Geographic Channel

Tràiler de la producció ’Killing Kennedy’.  / NGC

1
Es llegeix en minuts

John F. Kennedy reneix a la televisió. National Geographic Channel (NGC) ja ha presentat les primeres imatges del documental 'Killing Kennedy', que el canal estrenarà el pròxim 17 de novembre, amb motiu del 50 aniversari de l'assassinat del carismàtic president nord-americà. En aquesta ambiciosa producció, que dirigeix Ridley Scott ('Blade Runner', 'Gladiator', 'Prometheus'...), es narren els últims dies d'un dels personatges clau en la història del segle XX.

Notícies relacionades

NGC i Scott Free Productions, la productora de Ridley Scott, s'han associat per realitzar aquest documental de ficció que reconstrueix un dels fets que han marcat la història dels EUA: l'assassinat del president John F. Kennedy. Rob Lowe ('Cinco hermanos', 'Californication', 'Behind the Candelabra'...), en la pell de JFK, lidera un repartiment en què també participen Will Rothhaar (en el paper del seu assassí, Lee Harvey Oswald), Ginnifer Goodwin (Jacqueline Kennedy), i Michelle Trachtenberg (Marina Oswald). La cinta retrata Kennedy i Oswald, els dos homes protagonistes principals de la història, amb uns destins que es troben aquell fatídic dia de novembre de 1963, deixant atònita la nació i el món amb els seus dos assassinats consecutius.

De dues hores de durada, 'Killing Kennedy' segueix la trajectòria de John F. Kennedy (Lowe) i Lee Harvey Oswald (Rothhaar) com dos pols oposats a mesura que segueixen el seu rumb cap al seu destí final. Mentre Kennedy puja fins al càrrec més alt de l'escalafó polític, Oswald busca fer-se un nom al convertir-se en un exmarine exiliat a Rússia. Aviat, el fred hivern de Minsk i la crua realitat del treball col·lectiu en una fàbrica l'afecten i decideix tornar als EUA, acompanyat per la seva dona russa, Marina (Trachtenberg). Establerts de tornada a Texas, els Oswald creen una família al mateix temps que Lee dóna via lliure a la seva militància comunista en el context geopolític del desafiament a Cuba de començaments dels anys 60.