Ashton Kutcher, l'actor més ben pagat de la tele als EUA

Als llocs alts del rànquing també hi ha Mark Harmon i els protagonistes de 'The Big Bang theory'

L’actor Ashton Kutcher.

L’actor Ashton Kutcher. / REUTERS / MARIO ANZUONI

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

La revista nord-americana'TV Guide' ha publicat una llista amb lesestrelles televisives més ben pagades dels EUA. Una vegada més, el rànquing d'actors està encapçalat per Ashton Kutcher, el protagonista de la telecomèdia de la cadena NBC 'Dos hombres y medio', amb750.000 dòlars per episodi.

El segueix a una certa distànciaMark Harmon, amb 525.000 dòlars per capítol pel seu treball a'Navy, investigació criminal'. A aquests diners s'hi suma un percentatge dels beneficis de la sèrie.

Després vindrien els principals actors de'The Big Bang theory': Johnny Galecki, Jim Parsons i Kaley Cuoco, amb uns 325.000 dòlars per capítol. Encara que podrien escalar posicions en la llista ja que, segons la revista,estan renegociant el seu contracte i podrien arribar a gairebé un milió de dòlars per episodi.

CLAIRE DANES

La segona actriu més ben pagada de la tele nord-americana (després de Cuoco) ésClaire Danes, que rep 250.000 dòlars per episodi per 'Homeland'. La mateixa quantitat ingressenMichael Weatherly per 'Navy, investigación criminal', iJason Segel, que interpreta Marshall Eriksen a'Cómo conocí a vuestra madre'.

Notícies relacionades

La segueixen Amy Poehler ('Parks and Recreation', amb 200.000 dòlars per episodi),Robin Williams ('The crazy ones', 165.000 dòlars) iPeter Dinklage, que interpreta Tyrion Lannister a 'Juego de tronos', amb 150.000 dòlars.

Respecte als presentadors, el còmicJon Stewart ha superat en sou els fins ara 'reis' del 'late night' de la televisió nord-americana, amb entre 25 i 30 milions de dòlars a l'any.Jay Leno i David Letterman guanyarien uns 20 milions.