Àlex Monner: «El Lleó és un caramelet de personatge: s'assembla a mi»

El jove actor és un dels protagonistes de la sèrie de TV-3 'Polseres vermelles'

La tele autonòmica catalana estrena aquesta nit la segona temporada de la ficció d'Albert Espinosa

1
Es llegeix en minuts
OLGA LERÍN / Barcelona

Àlex Monner és el Lleó a 'Polseres vermelles', la sèrie de la qual avui s'estrena la segona temporada, aquesta nit a les 22.30 hores a TV-3. La sèrie d'Albert Espinosa que dirigeix Pau Freixas va tenir una presentació de luxe el dijous a l'Auditori de Barcelona.

-Malgrat que continua sent l'ànima dels 'polseres', el seu personatge experimenta un canvi important.

--Sí, segueix sent el líder, però veiem un tio més madur, que es pot plantejar més els dilemes. El fet d'haver crescut dos anys no li fa pensar en les coses des del mateix punt de vista que en el passat. És un paio que està molt més a prop de l'Àlex del que ho estava en la primera temporada. Sempre dic que és un caramelet de personatge, que em va molt bé perquè és molt carismàtic i s'assembla bastant a mi.

-¿Creu que aquests dos anys de pausa han beneficiat la sèrie o, al contrari, l'han pogut perjudicar?

-Ha sigutt absolutament positiu. 'Polseres vermelles' ha crescut amb nosaltres i el públic també ha crescut amb ella. Veuran una sèrie diferent, però amb el mateix missatge: vitalista i positiu, en què la unió del grup és el que et manté fort i el que et fa seguir endavant. De fet, és el que veurem al final de la temporada: la unió és la força. Això no ho perdrem mai.

-«Ni un pas enrere», com repeteix l'espot promocional.

-A vegades, costa fer un pas enrere. Molt sovint has de seguir endavant, perquè tirar enrere significa pifiar-la. És el lema.

-En el primer capítol se'l veu molt sol el Lleó, allunyat dels 'polseres'. ¿Com evoluciona el personatge?

-Al final de la primera temporada ja vèiem que es quedava sol. Ha establert més relació amb el Roger (Marcel Borràs), el Roc (Nil Cardoner) i el Benito (Andreu Benito). És qui ha canviat menys, perquè ha seguit ingressat i no ha tingut altres visions. És més una evolució paral·lela als anys. El Lleó i jo tenim molt l'un de l'altre. El que li ha passat a l'Àlex també li ha passat en part al personatge.

-¿La seva nova companya d'habitació, la Rym (Laia Costa), serà rellevant en la vida del Lleó?

Notícies relacionades

-Sí, condicionarà la història, el que els passa al Lleó i a la Cristina (Joana Vilapuig). És una de les trames potents de la sèrie que no puc explicar.

>> >> Més informació a e-Periódico

Temes:

Àlex Monner