fi d'emissió

2011, aprofita el dia

Anne Igartiburu i José Mota van acomiadar l’any a TVE-1.

Anne Igartiburu i José Mota van acomiadar l’any a TVE-1.

2
Es llegeix en minuts
Nacho Para
Nacho Para

Periodista

ver +

Espanya es fragmenta, diran els d'Intereconomía. Cada tele amb les seves campanades i cadascú a la seva. Som a l'era de la TDT i Espanya ja no és el que volien que fos, una espècie de massa homogènia que celebrava en família l'arribada del nou any, congregats davant de la televisió pública, tot i que a

TVE-1 intenten seguir amb aquest rol paternal.«2011, ahí es ná», va sospirarJosé Motadurant el primer segon de l'any. I de seguida es va posar solemne:«Tenim dret que els nostres somnis es compleixin, però per favor, siguem conscients de la importància de l'aquí, l'ara, que és l'únic que tenim segur. Carpe diem, aprofita el dia¿».Anne Igartiburutambé es va posar tendra:«Mireu al voltant vostre i veureu que som uns privilegiats».

A Tele 5, elsàngelsdeVasile, en connexió amb el circ deJorge Javier Vázquez, van expressar un altre tipus de desitjos per al 2011.«Que triomfi Operación Triunfo a Tele 5 seria el més gran dels meus desitjos, però no estaria malament un cotxe nou, que el meu ja està una mica vell», va dirPilar Rubio.«¡Woman power per al 2011! ¡Visca les ties!», va exclamarMarta Fernández. ISara Carbonero, exultant, va dir:«Demanaria moltes coses per als altres, perquè el meu any ha sigut tan bo¿»

Notícies relacionades

A La Sexta,Berto RomeroiAna Morgadevan deixar algunes reflexions interessants.«Els maies van dir que el món s'acabaria el 2012. ¿I si fos veritat?, ¿el 2011 seria l'últim any? ¿La declaració de la renda s'avançaria? ¿Seríem campions del món per a tota l'eternitat?». A Intereconomía, que per primera vegada va oferir les campanades ambManuel GómeziMaría Zabay, el millor comiat va ser el d'Eduardo García Serrano. Al migdia, aEl Telediario, l'exredactor en cap d'El Alcázares va mostrar en bona disposició cristiana:«Hi ha polítics una mica rancorosos que no ens han volgut felicitar les festes. Per demostrar que no som com ells, diré: "Bon Nadal, Zapatero"». Però a la nit, aEl gato al agua, se'l van emportar els dimonis: «¡Zapatero, por tu madre, vete ya!». Va ser el seu principal desig.

A Cuatro, l'equip deTonterías las justas, ambFloal capdavant, va connectar més que ningú amb l'ambient desenfrenat i adolescent que caracteritza les festasses de Cap d'Any. A Antena 3, l'equip d'El club del chiste, capitanejat perJorge FernándeziSandra Daviú, van intentar, no sempre amb èxit, solapar amb rialles l'intens malestar que afecta la societat espanyola.