RÀDIO

Àngels Barceló dirigirà al gener 'Hora 25'

Montserrat Domínguez la substituirà a 'A vivir que son dos días'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

La periodista catalana Àngels Barceló, actualment responsable del magazín dels caps de setmana de la cadena SERA vivir que son dos días, dirigirà l'informatiu nocturn de l'e-

missora,Hora 25, a partir d'aquest mes de gener.

Una altra periodista catalana, Montserrat Domínguez --que des d'aquesta temporada ja era col.laboradora d'A vivir que son dos días--, serà l'encarregada de substituir Barceló al capdavant del programa matinal dels dissabtes i diumenges, segons ha informat la mateixa empresa radiofònica del grup Prisa, que també ha assenyalat que la decisió l'han pres els directors de la cadena de ràdio en una reunió que celebren a la província de Cadis.

Notícies relacionades

Àngels Barceló, que pren així el relleu de Carlos Llamas --mort el 4 d'octubre passat-- aHora 25, es va incorporar a la cadena SER el setembre del 2005, després de presentar i dirigir diferents edicions dels informatius de Tele 5, la cadena en què es va sumar el 1997. Anteriorment, va treballar durant 13 anys en els informatius de Televisió de Catalunya.

Montserrat Domínguez també va començar treballant en televisió: el 1991 va fitxar per Tele 5, i el 2001, després d'una etapa als noticiaris de la matinada, va passar a presentar l'informatiu matinalLa mirada críticaen aquesta mateixa cadena. El setembre del 2004 va passar a Antena 3, on va presentarEl ruedo ibérico.