Secció recomanada per

Consell pràctic

WhatsApp: evita el missatge «escrivint...» amb aquest truc

El servei de missatgeria té diverses opcions que permeten reforçar la privacitat de cada compte, però no permet amagar si un usuari està responent un missatge

  • El truc de WhatsApp per camuflar el reenviament de missatges i imatges

  • La gran novetat de Whatsapp que arriba als grups: per fi podràs fer-ho

WhatsApp: evita el missatge «escrivint...» amb aquest truc
1
Es llegeix en minuts

WhatsApp hi ha moltes persones que prefereixen tenir la intimitat més gran possible. L’aplicació permet des de fa temps que la gent no sàpiga la teva última hora de connexió i si estàs en línia. Els usuaris també poden triar a qui ensenyar la foto, l’estat i la informació del perfil. En canvi, no hi ha l’opció de desactivar el missatge «escrivint...» que apareix quan estàs responent a algú.

Tu no ho veus, però l’altra persona sí, i això pot minvar la teva privacitat. Això condiciona la privacitat: altres usuaris poden controlar si estàs connectat o no. Per evitar això, existeix aquest pràctic truc.

‘Mode vol’

La manera més fàcil d’evitar el moment ‘escrivint...’ és desactivant les dades mòbils i el wifi. Així, escrius la resposta en ‘mode vol’. Quan vulguis enviar-la, només has de tornar a activar la connexió i el text s’enviarà immediatament.

Notícies relacionades

Aquest truc també serveix si vols escoltar un àudio i que l’emissor no s’adoni que l’has vist. Només has d’accedir a l’‘app’ havent activat abans el ‘mode vol’ i escoltar el missatge de veu.

Una altra alternativa

Una altra opció és escriure la resposta en qualsevol aplicació de notes, ja sigui les que venen predeterminades a iOS i Android, en una altra qualsevol o fins i tot al cos del correu electrònic. D’aquesta manera, mentre estàs escrivint el missatge no apareixerà l’indicador ‘escrivint...’ perquè simplement no ho estaràs fent a WhatsApp.

Temes:

Whatsapp