Secció recomanada per

DEL 6 AL 10 DE JUNY

Apple anuncia les dates de la seva Conferència Mundial de Desenvolupadors

La companyia organitza de nou el repte ‘Swift Student Challenge’

Apple anuncia les dates de la seva Conferència Mundial de Desenvolupadors
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Apple ha anunciat que la seva Conferència Mundial de Desenvolupadors (WWDC) tindrà lloc del 6 al 10 de juny en format online i serà gratuïta per a tots els desenvolupadors. Com ja és habitual en l’esdeveniment s’espera informació respecte a innovacions en iOS, iPadOS, macOS, watchOS i tvOS, a més de la possibilitat de contactes entre desenvolupadors i els enginyers d’Apple.

«L’objectiu de la WWDC sempre ha sigut oferir un punt de trobada on socialitzar i sentir-se part d’una comunitat», ha assenyalat Susan Prescott, vicepresidenta de Relacions amb Desenvolupadors Internacionals i Màrqueting per a Empreses i Educació a Apple. «La WWDC22 manté aquest principi i convida desenvolupadors de tot el món a unir-se per descobrir com fer realitat les seves millors idees i desafiar els límits del possible. Per a nosaltres és un plaer reunir els desenvolupadors, i esperem que tots els participants surtin reforçats de l’experiència».

En la WWDC22, la comunitat de desenvolupadors d’Apple, que ja compta amb més de 30 milions d’integrants, podrà obtenir formació i accedir a tecnologies i eines amb les quals fer realitat els seus projectes. A més dels anuncis que es faran durant la conferència i la presentació State of the Union, el programa de l’esdeveniment inclourà més sessions informatives, més laboratoris d’avantguarda, més sales digitals i més contingut localitzat per ampliar la projecció global de l’esdeveniment.

Notícies relacionades

En paral·lel a la conferència virtual, Apple organitzarà un dia especial per a desenvolupadors i estudiants a Apple Park el 6 de juny per assistir a la keynote i els vídeos de State of the Union, juntament amb la comunitat ‘online’. L’espai serà limitat i es donarà informació per assistir al lloc per a desenvolupadors d’Apple i a l’app.

Per tercer any consecutiu, Apple desafiarà els estudiants de programació amb el Swift Student Challenge. Swift Playgrounds és una app per a l’iPad i el Mac que ensenya a programar amb Swift. Aquest any, els estudiants hauran de crear un projecte d’app a Swift Playgrounds de lliure elecció i enviar les seves creacions abans del 25 d’abril.

Temes:

Apple +Digital