Secció recomanada per

SMARTPHONES FORA DE SÈRIE

Arriba al mercat un nou mòbil plegable de la mà d’Honor

Aporta una innovadora frontissa, una pantalla exterior molt àmplia i l’últim dels processadors, per fer un pas endavant en el disseny dels dispositius plegables

Arriba al mercat un nou mòbil plegable de la mà d’Honor
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia tecnològica Honor acaba d’anunciar el llançament de l’smartphone Magic V, el seu primer flagship plegable 5G i un rendiment dinàmic impulsat pel nou ‘chipset’ Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Integra una frontissa amb un disseny basat en mode waterdrop, una pantalla exterior més àmplia i l’última interfície d’usuari Magic UI 6.0, de la firma.

«Estem encantats de llançar el nostre primer flagship plegable 5G, Magic V, que demostra la nostra experiència i capacitat d’innovació en el disseny de sistemes, així com el nostre compromís per oferir la millor experiència possible a l’usuari», ha assenyalat durant la presentació George Zhao, CEO Global d’Honor.

Pantalla simètrica i sense plecs

Dissenyat amb una tecnologia de frontissa amb un disseny basat en mode waterdrop, la més prima en comparació amb altres dispositius presents al mercat, Magic V compta amb un cos simètric que crea un nou punt de referència en el disseny dels mòbils plegables.

Està dotat d’una pantalla OLED corba de 6,45 polzades quan es plega, aconseguint una relació d’aspecte més àmplia de 21.3:9 que marca la diferència. Això fa que el dispositiu sigui fàcil de manejar, ja que la seva pantalla funciona com la d’un smartphone habitual, en lloc de semblar llarga i estreta. Quan es desplega, té una pantalla extra àmplia de 7,9 polzades sense plecs que ofereix una experiència envoltant i similar a la d’una tauleta. Les pantalles de Magic V admeten una gamma de colors DCI-P3 del 100% i ofereixen fins a 1.070 milions de colors, cosa que permet disfrutar d’imatges amb una claredat intensa

Compta amb una taxa de refresc de pantalla de fins a 120 Hz, i ha rebut la certificació IMAX Enhanced.

Fabricat amb un aliatge de titani d’alta resistència, metalls líquids de zirconi i fibres de carboni d’alta resistència que redueixen la densitat del dispositiu, és lleuger i equilibrat.

Processador molt potent

Honor Magic V és el primer plegable que incorpora el processador Snapdragon 8 Gen 1 5G de Qualcomm, que ofereix un rendiment excepcional a aquest vaixell insígnia. Avalatat per l’última GPU Adreno, ofereix un augment del rendiment del 30% en comparació amb la generació anterior, per a una productivitat més gran a més velocitat. Està equipat amb 12GB de RAM i 256GB d’emmagatzemament, tot i que hi ha altres versions.

El dispositiu és compatible amb el nou LINK Turbo X, que ofereix potents velocitats de descàrrega. Així mateix integra un sistema de refrigeració intel·ligent que inclou la recent tercera generació de grafè i el sistema de gestió tèrmica amb IA.

Sistema de càmeres

Notícies relacionades

Compta amb un conjunt de càmeres quàdruples impulsades per IA amb una de posterior de 50MP i una de frontal de 42MP que ofereixen fotos i vídeos en tres modes: Nocturn, HDR i Zoom. Amb el recolzament d’Image Engine, i un sistema d’imatge millorat per IA, ofereix la fotografia computacional multicàmera molt eficaç en qualsevol situació.

El dispositiu arribarà al mercat per uns 1.380 euros, el model més bàsic, una dada que no ha sigut confirmada per la marca ja que de moment es llançarà al mercat xinès.

Temes:

Mòbils +Digital