Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

realme anuncia l’arribada a Europa del seu nou vaixell insígnia GT 2 Pro

El dispositiu és el primer ‘smartphone’ que integra el processador Snapdragon 8, atresorat en un exclusiu disseny de polímer biològic

realme anuncia l’arribada a Europa del seu nou vaixell insígnia GT 2 Pro
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca realme ha presentat oficialment la sèrie GT 2 a la Xina, amb el GT 2 Pro com a dispositiu protagonista. La companyia ha confirmat, durant l’acte de presentació, que portarà el nou model a Europa aquest any 2022. Amb aquest dispositiu la firma fa un pas decisiu per a endinsar-se en el mercat de la gamma alta. 

realme ha col·laborat amb el dissenyador industrial Naoto Fukasawa per crear el primer disseny de polímer biològic de la indústria, basat en el concepte sostenible i l’art del paper. Després de 12 mesos d’investigació, l’equip presenta un disseny d’artesania d’avantguarda gràcies al procés de gravat làser de 0,1 mm.  

La carcassa posterior està feta de material biopolímer que redueix l’empremta de carboni en un 35,5% en la seva fabricació, amb certificat ISCC i TCO de Sabic. A més, el material reciclable i la tinta a base de soja utilitzats a l’embalatge també han obtingut les certificacions TCO. 

Característiques de la pantalla 

El model compta amb la pantalla 2K AMOLED amb tecnologia LTPO 2.0 i resolució 2K UHD de fins a 525 PPI, protegida per un vidre temperat Corning Gorilla Glass Victus. Mostra una relació de contrast de color de fins a 5.000.000:1, la certificació HDR10+ i DisplayMate A+. La tecnologia LPTO 2.0 que utilitza admet una taxa de refresc adaptativa de 120 Hz, cosa que proporciona una imatge suau i un rendiment òptim quant a eficiència energètica.

Processador d’alt nivell

El dispositiu equipa el processador Snapdragon 8 Gen 1 amb una avançada tecnologia de processament de 4 nm i la primera configuració ARM v9, que ofereix un 30% de rendiment màxim i millora d’eficiència del telèfon mentre s’utilitza.

Aquest smartphone compta amb el sistema de refrigeració capaç de refredar fins a 3 graus centígrads per augmentar el rendiment del xip. Té una estructura totalment nova de 9 capes i inclou la tecnologia Vapor Cooling d’acer inoxidable, per proporcionar un rendiment òptim constant.

Configuració de les càmeres

En l’apartat fotogràfic inclou una configuració de triple càmera, on la principal de 50 MP utilitza el sensor IMX766, present als dispositius de gamma alta amb característiques com PDAF omnidireccional i OIS. A més, la càmera de 150 graus pot realitzar panoràmiques de qualitat, gràcies al sensor Samsung JN1 de 50 MP combinat amb el mode ultrapanoràmic de 150 graus i mode d’ull de peix. Tot això culminat amb una microlent de 40x, per aconseguir primers plans poderosos.

Funcionalitats i més novetats

Notícies relacionades

Ve equipat amb càrrega ràpida de 65 W SuperDart, bateria de 5.000 mAh i altaveus estèreo duals Dolby Atmos. El completen el sistema operatiu realme UI 3.0 basat en Android 12 i altres innovacions en xarxes, que milloren la comunicació dels usuaris, com Antenna Array Matrix, que permet un canvi de xarxes òptim (HyperSmart), potenciar la xarxa Wi-Fi i utilitzar la tecnologia NFC de 360°. Quant a capacitats, a la Xina podrà adquirir-se en tres configuracions diferents, 8 GB + 128 GB, 12 GB + 256 GB i 12 GB + 512 GB.

La marca ha revelat també les característiques del realme GT 2. Aquest dispositiu comptarà amb una pantalla E4 AMOLED de 120 Hz, un processador Snapdragon 888 5G i el sistema Vapor Cooling Plus d’acer inoxidable. Quant a rendiment, realme GT 2 també utilitza el GT Mode 3.0, per la qual cosa ofereix la mateixa experiència d’ús que realme GT 2 Pro.

Temes:

Mòbils +Digital