Secció recomanada per

NOVETATS AL CES 2022

Jabra presenta nous productes en la seva gamma True Wireless

La tecnologia Enhance Plus aportarà millores en l’audició, la música i les trucades en un auricular totalment sense fil

Jabra presenta nous productes en la seva gamma True Wireless
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Jabra, especialitzada en solucions de so, presenta aquests dies al CES de les Vegas els auriculars Jabra Elite 4 Active, millores en la funció Bluetooth Multipoint dels Jabra Elite 7 Pro, i ha ofert una primera demostració pràctica dels auriculars Enhance Plus, dissenyats per millorar l’audició. Al CES també es mostrarà la càmera personal PanaCast 20, que reinventa el treball híbrid.

Característiques dels Elite 4 Active

Han sigut dissenyats per a aquells a qui els agrada un estil de vida actiu, que inclou entrenaments com el ioga, la boxa i el ‘running’. Compta amb Google Fast Pair, cosa que el converteix en un dels auriculars més fàcils de connectar. També aporten l’experiència de reproducció de Spotify Tap, per accedir més ràpid a la música. Tenen la certificació d’Amazon Alexa.

Per garantir la concentració de l’usuari, bloquegen el soroll amb la Cancel·lació Activa de Soroll (ANC). Són aptes per a un ús intensiu amb una durabilitat a prova d’aigua i suor amb classificació IP57. El seu disseny athleisure assegura un bon ajust fins i tot mentre s’entrena.

Bluetooth Multipoint en els Elite 7 Pro

Disponible a través d’una actualització de microprogramari en l’aplicació Sound+ a finals de gener, la funció Bluetooh Multipoint permet als usuaris estar connectats a dos dispositius alhora, cosa que facilita el canvi entre el treball i l’oci.

Els 7 Pro formen part de la redefinida gamma Elite de Jabra, que suposa destacats avenços en tecnologia true wireless: cada producte està dissenyat per reinventar l’experiència sense fil introduint tecnologies optimitzades per a casos d’ús específics.

Solucions per millorar l’audició

La línia de solucions de millora auditiva Jabra Enhance TM està dissenyada per ajudar a escoltar. Estableix un nou estàndard al combinar la comoditat d’autèntics auriculars sense fil, amb una tecnologia per alleujar les necessitats auditives no cobertes i permetre fer el primer pas cap a la millora de salut auditiva.

Es tracta d’un audiòfon per als qui experimenten una pèrdua auditiva de lleu a moderada però que encara no estan preparats per als audiòfons tradicionals d’ús diari. Inclou quatre característiques clau: Warp Compressor (per a l’anàlisi de sons similars als de l’oïda humana, per a una qualitat de so més natural i un processament eficient), Digital Noise Reduction (per al confort auditiu i per mantenir la parla clara), Digital Feedback Suppression (per evitar que la retroalimentació interfereixi amb la qualitat del so de l’amplificació), i Binaural Beamformer (amb direccionalitat per aïllar els sons, permetent als usuaris centrar-se en el més important).

Innovadora càmera PanaCast 20

Notícies relacionades

Aquesta càmera personal ofereix als treballadors híbrids un servei de vídeo segur i de qualitat. Compta amb IA, que es gestiona al dispositiu amb el processament Edge. Això significa que totes les experiències s’accionen al mateix dispositiu, el que minimitza el risc de violacions de seguretat i amplia la velocitat, la precisió i la qualitat general de l’experiència. Per a aquells que utilitzin la càmera, té una coberta de lent incorporada per garantir la privacitat, i evitar que la càmera es deixi «encesa» accidentalment, afegint una capa extra de «tranquil·litat».

Entre les seves característiques destaca la possibilitat de vídeo 4K Ultra HD, vídeo HDR, així com Zoom Intel·ligent personalitzat, que enquadra l’usuari principal, independentment del seu entorn. La càmera personal compta també amb correcció automàtica de la il·luminació, per la qual cosa, sigui quina sigui l’hora del dia o la situació en la qual estiguin fent videoconferències, el seu flux de vídeo s’optimitza de la millor manera possible.

Temes:

Gadgets +Digital