Secció recomanada per

¿Per què WhatsApp pot tancar els teus grups? 5 raons

¿Per què WhatsApp pot tancar els teus grups? 5 raons
1
Es llegeix en minuts

Una de les principals funcions que han fet de WhatsApp una de les aplicacions de missatgeria instantània més descarregades del món és la seva capacitat per crear converses o xats grupals.

Gràcies a ells, família, amics, companys del feina i pares del col·le dels fills poden comunicar-se entre ells i estar al corrent de les informacions que necessiten.

Hi ha vegades que són més molestos que útils, per això pots desfer-te’n eliminant-los. O, si no tens més opció, intentar sobreviure amb ells.

Sigui com sigui, el cert és que tots tenim grups a WhatsApp en els quals interactuem diàriament i que tots sabem crear i gestionar.

No obstant, el que potser no saps és que l’‘app’ de missatgeria instantània pot tancar automàticament els teus grups i, a més, fer-ho de manera massiva.

Motius

És cert que no ho fa aleatòriament, però hi ha cinc raons perquè WhatsApp tanqui el teu grup sense miraments. Si això passa, els participants del grup ja no podran enviar missatges, llegir l’historial de xats, obrir la informació del grup ni veure la llista dels que l’integraven.

Notícies relacionades

Les cinc raons per les que WhatsApp pot eliminar el teu grup són:

  1. Si rep diverses queixes de diferents usuaris.

  2. Si té informació sospitosa, com noms i descripcions de grups il·legals.

  3. Si creu que es realitzen vendes il·legals a l’‘app’.

  4. Si es comparteix contingut il·lícit, com pornografia infantil o enaltiment del terrorisme.

  5. Si l’administrador del grup afegeix moltes persones que no es coneixen perquè han sigut afegits sense el seu consentiment.

De tota manera, si l’administrador d’un grup creu que el tancament no està justificat, es pot posar en contacte amb el servei d’atenció al client de WhatsApp des del mateix grup eliminat per demanar que el reobrin.

Temes:

Whatsapp