Secció recomanada per

AVENÇOS EN SO

Innovadora tecnologia de control de veu per a auriculars

El sistema, per utilitzar amb mans lliures, ja està disponible als auriculars sense fil Push Active desenvolupats per la firma Skullcandy

Innovadora tecnologia de control de veu per a auriculars
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ha arribat al mercat una nova tecnologia que s’aplica als auriculars sense fil desenvolupats per la firma americana Skullcandy. Es tracta d’una plataforma controlada per veu, Skull-iQ Smart Feature Technology, que permet controlat exclusivament per veu. El primer model a incorporar-la són els Push Active, que es comercialitzaran a un preu d’uns 80 euros, a partir del pròxim mes de novembre.

Aquest sistema simplifica l’ús del dispositiu, ja que és suficient amb dir «‘Hey Skullcandy’» per reproduir o interrompre la música, contestar o rebutjar trucades, connectar el mode Stay-Aware per continuar atents a l’entorn o obrir Spotify. Cal destacar que, mitjançant un acord pioner amb aquest servei de subscripció de música i podcasts en streaming, Skullcandy s’ha convertit en la primera marca d’àudio amb accés per veu a Spotify Tap. Al dir «‘Hey Skullcandy, Spotify’», s’accedeix a música i podcasts sense necessitat de tocar el telèfon.

En paraules de Jeff Hutchings, director de producte de Skullcandy: «Tenir uns auriculars amb mans lliures que pots controlar amb la veu aporta una sensació de llibertat incomparable. Amb Skull-iQ pots escoltar música i seguir en contacte amb la teva gent mentre segueixes amb les teves activitats». Els Push Active són l’última incorporació a la col·lecció d’auriculars de la firma americana. El seu disseny s’ha concebut per respondre a la pràctica d’activitats d’alta intensitat, pel seu ajust amb arcs –adaptables a cada orella– i la seva resistència a l’aigua i a la suor.

 Valors destacats

Control dels auriculars per veu amb mans lliures per contestar trucades, canviar de pista, ajustar el volum, connectar la manera Stay-Aware, activar l’assistent del dispositiu i obrir Spotify Tap, entre altres funcions.

Actualització dels auriculars a través d’app dedicada, per afegir funcionalitats i millores.

Òptim so en trucades i ajust aïllant de soroll mitjançant altaveus especialitzats i micròfons duals amb reducció de soroll.

Autonomia de 10 hores als auriculars i de 34 hores a l’estoig de càrrega. 2 hores de bateria addicional amb 10 minuts de càrrega a l’estoig.

Notícies relacionades

Tecnologia sense fil per Bluetooth 5.2. i encesa i connexió automàtiques amb l’últim dispositiu utilitzat.

Són resistents a la suor i a l’aigua IP55, i compten amb tecnologia de localització Tile integrada, fet que permet, en cas de pèrdua, trucar als auriculars des de l’app Tile per localitzar-los.

Temes:

Gadgets +Digital