Secció recomanada per

PRODUCTES PER A ‘GAMERS’

Arriben els auriculars personalitzats Astro

El producte, que permet múltiples combinacions, té un preu d’uns 200 euros

Arriben els auriculars personalitzats Astro
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma Astro Gaming ha anunciat el llançament d’Astro.ID  Collection 2 per a gamers, aquests auriculars tenen la característica que es poden personalitzar amb variacions de la paleta Super Fresh, en la qual predominen els tons pastel, fins ara absents en la línia A40. La diadema i els cinc accessoris addicionals compten amb vuit colors únics que poden ser personalitzats entre més de 500.000 combinacions. L’editor d’auriculars ‘online’ facilita la creació i intercanvi de dissenys. Els Astro A40 TR han sigut clau per a la creació de tornejos i continguts durant més d’una dècada, sent coneguts pel seu adequat so, comoditat, durabilitat i modularitat. 

Les opcions de personalització inclouen: diadema, coixins per a les orelles, diadema, cable de silenciament en línia, micròfon i etiquetes per a l’altaveu. Els colors són: blanc, gris lluna, menta, coral, groc nadó, rosa cor, blau cel i morat dolç.

Notícies relacionades

Preu

Els auriculars es venen per 199,99 euros. Segons indica la firma, els equips personalitzats es dissenyen, s’envien i s’entreguen en un termini de quatre setmanes.

Temes:

Gadgets +Digital