Secció recomanada per

Amazon llança eero Pro 6, amb avantatges de wi-fi 6

Es tracta d’un ‘router’ de malla de triple banda amb dos ports Ethernet i un controlador Zigbee, per la qual cosa pot cobrir fins a 190 m²

Amazon llança eero Pro 6, amb avantatges de wi-fi 6
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amazon presenta avui al mercat el dispositiu eero Pro 6, un sistema wi-fi de malla de triple banda que ve amb wi-fi 6, el més recent estàndard que suporti velocitats molt ràpides, ofereixi més rendiment i millori la cobertura a casa per a dispositius connectats simultàniament. Integra un controlador de llar digital intel·ligent, Zigbee, perquè no se’n necessiti cap altre per separat.

Resulta adequat per a espais amb connexions d’Internet Gigabit, ja que un conjunt eero Pro 6 és un ‘router’ de malla de triple banda amb dos ports Ethernet, i controlador Zigbee, per la qual cosa és capaç de cobrir fins a 190 m². Un set de tres dispositius inclou tres ‘routers’ que es connecten per cable o de forma sense fil entre si, per cobrir fins a 560 m².

Avantatges afegits

El sistema permet aconseguir una cobertura fiable a tota la casa i cal destacar que ofereix suport per a més de 75 dispositius simultàniament. Tots els dispositius eero utilitzen la tecnologia TrueMesh per a enrutar de forma intel·ligent el trànsit de la xarxa i ajudar a reduir la congestió, l’emmagatzemament en búfer i les caigudes, perquè els usuaris puguin transmetre contingut 4K, jugar i realitzar videoconferències sense problema.

Funciona amb el servei d’internet que ja es té a la llar i és compatible amb totes les generacions d’eero, cosa que facilita l’expansió de la xarxa o la combinació de dispositius per crear un sistema personalitzat.

Seguretat i fiabilitat

Notícies relacionades

Seguretat i fiabilitatTreballa en segon pla per mantenir la xarxa segura. Els ‘routers’ tradicionals requereixen que es busquin, descarreguin i instal·lin proactivament les actualitzacions de seguretat, no és aquest el cas. Les actualitzacions de software d’aquest producte proporcionen els pedaços de seguretat, correccions d’errors i actualitzacions. També és possible afegir funcions avançades de seguretat en línia i controls dels pares amb eero Secure. O subscriure’s a Secure+, que dona la protecció addicional de tres aplicacions de primer nivell: Contrasenya per a la gestió de contrasenyes, Malwarebytes per a la protecció contra el codi maliciós i Encrypt.me per a la VPN per a tots els dispositius pròxims.

Preus

Els sistemes eero Pro 6 estan disponibles a partir d’avui en www.amazon.es/eeroPro6 per 249 € (set d’un) i 639 € (conjunt de tres).

Temes:

Gadgets +Digital