Secció recomanada per

JA A LA VENDA

Rellotge intel·ligent Mibro Lite per 45 euros en fase de llançament

Es tracta d’un complet dispositiu que surt al mercat a un preu inferior al 50% del seu valor, i presenta característiques de rellotges de gammes superiors

Rellotge intel·ligent Mibro Lite per 45 euros en fase de llançament
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Mibro és una marca de l’òrbita de Xiaomi, especialitzada en la producció de rellotges intel·ligents, que avui posa a la venda la seva versió Mibro Lite. Es tracta d’un dispositiu que destaca per la seva tecnologia avançada que respon amb suficiència a les proves d’ús portades a terme i a les expectatives del mercat en l’actualitat.

Resum de característiques integrades

L’equip permet la captura de fotos remota, reproducció de música, funció trobar rellotge, silenciament del telèfon, notificació de trucada entrant, mode no molestar, alertes de missatges de l’aplicació, recordatori de calendari, recordatori d’esdeveniments, informació del clima, temporitzador, calculadora, cronòmetre, alarma, bloqueig de pantalla, pantalla de progrés de càrrega i actualitzacions del sistema.

Una bona pantalla

Aquest aparell ve amb una pantalla AMOLED amb bona definició del color i una mida d’1,3 polzades. S’ha de recordar que aquest tipus de pantalla és més clara i més eficient energèticament, en comparació amb altres sistemes. Proporciona bona visibilitat fins i tot sota la llum potent del sol. Un valor afegit és que tenen un sistema antiempremta digital per galvanoplàstia. Està fabricada en vidre corbat 2.5 D brillant.

Altres característiques destacades

Mibro inclou nombroses funcions de salut i esportives (15 modes) en un volum que no és habitual en models d’aquest preu.

Entre les característiques que s’han de ressaltar hi ha, a més de la ja esmentada qualitat de la pantalla, el disseny ergonòmic així com l’excel·lent durada de la bateria (fins a 10 dies). El dispositiu porta de sèrie una base magnètica per a la càrrega. Triga a carregar-se totalment unes 2 hores i 45 minuts

Disseny

Presenta un aspecte circular clàssic que resulta elegant alhora que recorda l’estètica esportiva. Resulta còmode, ja que el cos és molt lleuger (pes de 48 grams) i ultra fi (9,8 mm). Permet la personalització de la pantalla mitjançant diferents caràtules disponibles de manera gratuïta.

Cos

Està construït en alumini, amb corretja de silicona texturitzada. El cos té un gruix de 9,8 mil·límetres i pesa 48 grams amb corretja, per les seves característiques i ergonomia pot ser utilitzat en qualsevol situació laboral o d’oci

Inclou certificació IP68, de resistència a la pols i a l’aigua (immersió fins a 1,5 metres en aigua dolça), cosa que significa que es pot utilitzar sense problemes a la piscina, bany o sota la pluja.

Valors afegits

L’equip inclou un mode pantalla sempre encesa Always On) que es pot activar durant un màxim de 20 minuts.

Utilitza un plafó circular tàctil amb vores arrodonides que resulten molt atractives. És just destacar que a aquest disseny molt aconseguit se suma la nitidesa i la qualitat dels colors del plafó. Per a un millor control inclou un botó físic.

Destacar que la pantalla gestiona de manera òptima el color i la definició, cosa que és un valor afegit en aquesta gamma de preu.

Tecnologia aplicada

Integra sensors per monitoritzar la salut durant 24 hores i registrar l’activitat física. Recordatoris personalitzats per beure aigua, prendre medicaments, moure’s (per evitar el sedentarisme) etc.

Seguiment del ritme cardíac 24/7, amb indicació del nombre de batecs en qualsevol situació d’activitat o repòs, es poden establir alertes d’alteració del ritme anormals. També compta amb un sensor SpO2 per a la detecció de la saturació d’oxigen a la sang. Indicació de la qualitat del son amb consells per millorar-lo. Monitoratge de l’estrès durant tot el dia i disponibilitat d’entrenaments de respiració senzills.

Es poden configurar fins a 8 alarmes al rellotge, que desperten mitjançant vibració. Inclou una ‘app’ de calculadora per fer comptes des del canell. Té una ‘app’ de clima, una funció per trobar el rellotge en cas de pèrdua, una opció per controlar la reproducció multimèdia del dispositiu i la funció de càmera remota per fer fotos amb el teu mòbil activant-lo des del rellotge.

Notificacions: Al fer lliscar la pantalla del rellotge cap a dalt, es veuen les notificacions del telèfon. És possible escollir quines ‘apps’ enviaran notificacions. Disponibles: Instagram, Whatsapp, SMS, trucades, Facebook, Twitter, amb possibilitat de seleccionar les que realment interessin

Aplicació mòbil

Tota la informació registrada s’emmagatzema a l’aplicació Mibro Fit disponible per a Android i iOS i es connecta amb l’smartwatch per Bluetooth. El que es pot fer des de l’aplicació és des de canviar la caràtula del rellotge, controlar els resultats de l’activitat física i per fer actualitzacions del sistema

Oferta de llançament

El Mibro Lite resulta un rellotge molt complet, amb notable autonomia i una bona estètica. En aquests moments està en fase de llançament amb promoció, una política que solen practicar les empreses orientals i que beneficia notablement el consumidor.

Característiques

Dimensions: Diàmetre 43mm, altura 9,8mm

Pes: 48g (Inclou corretja)

Material: Metall i plàstic, silicona

Pantalla: 1,3 polzades Amoled, circular, color HD

Port de càrrega: Magnètic

Connectivitat: Bluetooth V5.0

Sensor: Òptic de freqüència cardíaca, sensor Spo2, acceleròmetre

Resistència a l’aigua: IP68.

Notícies relacionades

Bateria i autonomia: 230 mAh per a 8 dies amb un ús normal i de 10 dies en manera bàsica. Càrrega magnètica.

Aplicació: Mibro Fit compatible amb Android 5,0 i superior, IOS10.0 i superior

Temes:

Gadgets +Digital