Secció recomanada per

TECNOLOGIA QUE AJUDA

Així és la bàscula intel·ligent Atenea Fit 2 de SPC

El dispositiu es configura com una eina òptima per posar a punt la salut i controlar els paràmetres necessaris amb un total de 13 mètriques diferents

Així és la bàscula intel·ligent Atenea Fit 2 de SPC
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després dels excessos de l’estiu toca cuidar-se per arribar al nivell ‘healthy’ que tant es busca en l’actualitat i a la consecució del qual poden ajudar els aparells domèstics intel·ligents. En aquest escenari, la companyia espanyola SPC ha desenvolupat Atenea Fit 2, que aconsegueix que els usuaris pugin a la bàscula sense por, sumant funcionalitats per controlar els paràmetres de salut amb un total de 13 mètriques: pes, greix corporal, contingut d’aigua, índex de massa muscular, taxa muscular, taxa de proteïna, metabolisme basal, massa òssia, volum de greix, pes corporal, edat física, tipologia de cos i puntuació corporal.

Per completar les capacitats d’aquest aparell s’ha afegit també l’Anàlisi d’Impedància Bioelèctrica (BIA), un mètode amb què, a través de les plantes dels peus i amb un suau corrent elèctric, es determina la composició corporal. Integra algoritmes per oferir informació precisa respecte al progrés realitzat i per mantenir-lo mitjançant consells.

Un avantatge afegit és que pot controlar diversos usuaris simultàniament amb xifres puntuals, setmanals, mensuals i anuals i identificar-los de forma automàtica. Les dades personalitzades són accessibles a l’app dedicada. Ofereix una autonomia de fins a 12 mesos i funció multiusuària per a 10 perfils diferents.

Disseny del producte

La seva estètica presenta un look minimalista, de color blanc amb un plafó de vidre ITO, sense metall, cosa que proporciona una sensibilitat més gran per obtenir resultats exactes.

Valors destacats

Gràcies a la tecnologia d’anàlisi d’impedància bioelèctrica feta servir per SPC, els resultats que aquesta bàscula intel·ligent ofereix són de precisió. Aquesta tecnologia es basa en la resistència que un cos oposa al pas d’un corrent per conèixer la composició aproximada d’un cos.

Està dissenyada amb una capa superior de vidre ITO que cobreix tota la superfície. Utilitza una pel·lícula conductora en lloc d’elèctrodes metàl·lics. D’aquesta manera, la superfície és més suau i uniforme i la sensibilitat de l’aparell és millor, i proporciona resultats exactes. Està feta en vidre temperat de color blanc i, gràcies a les seves cantonades arrodonides, els peus estan protegits de cops i ensopegades.

Aquest dispositiu de mesurament de l’estat de salut compta amb una gran autonomia. Gràcies a la seva tecnologia Bluetooth 4.0 de baix consum, pot utilitzar-se fins a 12 mesos amb 3 piles AAA.

La seva funció multiusuària és adequada perquè la utilitzin tots els membres de la família, ja que és capaç d’identificar automàticament l’usuari cada vegada que algú es pesa.

La bàscula guarda totes les dades per oferir una comparativa dels principals paràmetres indicatius de l’estat general.

Es controla des de l’smartphone o tauleta a mitjançant l’aplicació SPC IoT, disponible per a Android i iOS, i és compatible amb Amazon Alexa i Google Assistant. També pot connectar-se amb altres dispositius de la línia Smart Home d’SPC, per crear una rutina o escenari associat al seu ús.

En resum i preu

Notícies relacionades

Es tracta d’una bàscula intel·ligent que reuneix el necessari per començar a cuidar-se. Integra 13 paràmetres de mesurament amb accés des del mòbil, cosa que facilita tenir estadístiques en temps real sobre els progressos realitzats i tenir-ho tot sota control.

El seu plafó fabricat amb vidre ITO ofereix alta sensibilitat. Es ven a un preu recomanat de 27,90 euros.