Secció recomanada per

NOVETATS EN TELEFONIA

Realme llança el Narzo 30 5G, un gamma mitja a preu competitiu

El dispositiu s’articula en valors com nitidesa de pantalla, potència, bateria i connectivitat fins als límits màxims que en permet el preu

Realme llança el Narzo 30 5G, un gamma mitja a preu competitiu
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Realme és una firma que està sent excel·lentment valorada pels seus bons desenvolupaments, el bon preu a què es posa al mercat i per la important varietat d’oferta que permet a l’usuari trobar el producte adequat a les seves necessitats. Una de les últimes propostes és el Realme Narzo 30, que aporta compatibilitat amb les xarxes 5G i es posiciona a la gamma mitjana, integrant característiques de l’últim vaixell insígnia de la marca el Realme GT, que vam analitzar fa poc.

Es tracta d’un dispositiu amb bons acabats, que compta amb una franja amb efecte de fletxa brillant a la part posterior, just a sota de les càmeres. Al frontal, hi ha un petit marc a la part inferior, però la part més visual és la seva càmera perforada a la cantonada esquerra superior del ‘display’. Les dimensions són de 162,5 x 74,8 x 8,5 mm i el pes és de 185 grams. Està disponible en dos colors, ‘racing blue’ (blau) i ‘racing silver’ (plata). Cal assenyalar que destaca de manera especial per la qualitat de la pantalla, la potència del seu processador i una bateria excel·lent quant a capacitat. Aquests valors els comparteix amb el mateix gamma alta de la marca, el model GT, recentment llançat al mercat, i alguns fins i tot els supera, com és el cas de la capacitat de la bateria.

Característiques de la pantalla

La pantalla és de 6,5 polzades i ocupa el 83% del frontal, és FHD+ de tipus LCD IPS i aporta una taxa de refresc que arriba als 90 Hz i una resposta tàctil de 180 Hz, amb una brillantor màxima de 600 nits.

Processador i capacitat

Integra el processador MediaTek Dimensity 700 Octa-Core, que proporciona un rendiment solvent, i l’acompanya la GPU Arm Mali-G57 MC2. Arriba amb una capacitat de 4 GB de memòria RAM, que es pot augmentar fins a 7 GB amb la tecnologia DRE, a l’agafar 3 GB addicionals del sistema d’emmagatzematge. Aporta 128 GB de memòria interna.

Quant a equipament integrat, cal destacar que afegeix ‘jack’ d’àudio per connectar auriculars.

Sistema de càmeres

El mòdul de càmera posterior incorpora, a més d’una de principal de 48 Mpx, una altra de 2 Mpx amb funció monocromàtica per millorar les fotos en blanc i negre. S’inclou una tercera macro de 2 Mpx. En l’ús, destaca la capacitat del producte per fer fotos nocturnes, tot i que no destaca gaire en la captura de detalls. La càmera ofereix modes de zoom digital 2X i 5X. La càmera davantera compta amb 16 Mpx, que ofereix excel·lents resultats i aporta la tecnologia del mode bellesa.

Quant a la gravació de vídeo, és a 1080 p a 30 fps i proporciona bona quantitat de detalls. No té OIS (estabilització d’imatge òptica), però disposa d’EIS (estabilització d’imatge electrònica) basat en ‘software’, que resulta útil.

Autonomia i altres valors

Quant a autonomia, cal esmentar que la bateria assoleix els 5.000 mAh amb un carregador ràpid de 18W. El terminal aguanta un dia amb una sola càrrega. Es tarda al voltant d’una hora a carregar el telèfon del zero al 50 per cent.

Altres aspectes d’interès són el lector d’empremtes al lateral i la possibilitat d’expandir l’emmagatzemament mitjançant targeta microSD. Inclou suport amb la connexió 5G, però no NFC i el suport wifi és fins a l’estàndard 802.11 ac de 5 GHz.

Arriba amb l’última versió d’Android (11) amb la capa Realme UI 2.0.

Preu

El model surt a la venda per uns atractius 200 euros i, com es pot observar en navegació per web, es poden aconseguir ofertes interessants de llançament.

Cal destacar que per aquest preu s’ofereix una experiència d’usuari impecable. Des de la perspectiva d’ús, aquest model és òptim per als qui busquin una excel·lent autonomia, un bon rendiment i una pantalla nítida.

Característiques tècniques del Realme Narzo 30 5G

Dimensions: 162.5 x 74.8 x 8.5 mm

Pes: 185 grams

Colors negre / plata

Bandes: 5G

Tipus del SIM: Dual SIM

Pantalla: IPS de 6,5 polzades i resolució de1.080 x 2.400 px

Freqüència de refresc: 90 Hz

Densitat de píxels: 405 ppi

Relació d’aspecte: 20:9

‘Multitouch’: Sí

CPU Dimensity 700 5G (2 x 2.2 GHz i 6 x 2.0 GHz)

GPU Mali G57 MC2

Memòria RAM 4 GB

Capacitat 128 GB

Ranura microSD

Versió: Android 11, amb capa de personalització Realme UI 2.0

Càmera principal: 48 MP + 2 MP + 2 MP

Càmera secundària: 16 MP

Capacitat bateria : 5.000 mAh

Càrrega ràpida de 18 w

Port de càrrega USB-C

USB OTG: Sí

Auriculars: Sí

Wifi 802.11 a/b/g/n/ac

Bluetooth 5.1

GPS: Sí

Notícies relacionades

NFC: No

Sensor d’empremtes: Sí

Temes:

Mòbils +Digital