Secció recomanada per

AJUDA PER AL (TELE)TREBALL

Anker presenta una càmera web de 1080 p per a conferències

El dispositiu compta amb enquadrament automàtic intel·ligent (AI) i es comercialitza a un preu que ronda els 130 euros

Anker presenta una càmera web de 1080 p per a conferències
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Anker, que recentment ha obert la línia de productes Ankerwork, ha posat a disposició del mercat la Powerconf C300, una excel·lent càmera amb resolució Full HD 1080 p, tres opcions de camp de visió: 78è, 90è i 115è d’amplitud ajustables automàticament, i un chipset integrat per a IA que proporciona una imatge amb color precís i, com posen de manifest les proves realitzades al producte, amb un òptim rendiment en situacions amb poca llum. Integra micròfons duals estèreo amb valors com cancel·lació de soroll ambiental activa i control de guany, per aconseguir que la conversa sigui nítida.

El PowerConf C300 ja està disponible per a la compra a un preu de 129,99 euros.

Característiques destacades

Un dels valors destacats del producte apunta a un òptim rendiment en condicions de poca llum i a la resposta que proporciona quant a imatges amb colors precisos. Es presenta amb una càmera de 2 MP 1080 p / 6 0fps i ve amb micròfons duals amb cancel·lació de soroll, un obturador de privacitat a pressió i diferents configuracions per al camp de visió, que es pot ajustar automàticament (enquadrament automàtic intel·ligent) segons el nombre de persones en pantalla.

També cal assenyalar que el sistema d’intel·ligència artificial integrat permet al dispositiu enfocar-se en persones o objectes pràcticament de manera immediata, en 0,35 segons. I per a un rendiment optimitzat, gestiona una correcció automàtica de poca llum per quan realitza una teleconferència en zones fosques.

Utilitza USB-C per a la interfície, tot i que també afegeix un adaptador (USB-C a USB-A). És compatible amb Windows 7 i posterior, macOS 10.11 i posterior i Linux, i funciona pràcticament amb tots els programes de comunicació i transmissió de software de l’actualitat, segons manifesta el fabricant.

Recomanacions d’ús

PowerConf C300 és la primera webcam Full HD 1.080 p de la línia AnkerWork, la gamma de productes per a la feina d’Anker Innovations, que aposta pel bon rendiment en conferències gràcies a un chipset integrat per a intel·ligència artificial i ofereix una imatge de qualitat, amb una reproducció del color precisa en ambients d’escassa il·luminació. És possible, doncs, utilitzar-la, sense problemes, allà on altres càmeres flaquegen en definició d’imatge.

Com a conseqüència de les opcions de camp de visió, la recomanació és utilitzar-la amb 78º per a primers plans, 90º per a una opció intermèdia i 115º per al camp de visió més ampli, és possible adaptar aquest camp segons necessitats.

L’equip proporciona retallada intel·ligent de la imatge, fet que facilita mantenir un parlant o un grup centrats a la pantalla. El seu xip reconeix les cares i segueix automàticament els moviments mitjançant el desplaçament lateral i la inclinació de la càmera. La tecnologia MagicSight integrada s’encarrega d’ajustar automàticament el camp de visió segons el nombre de persones que són a la reunió, cosa que significa que es recomana el seu ús quan hi ha molts participants.

La cancel·lació de soroll activa i el control de guany de la PowerConf C300, gestiona el so de manera clara tot i que en l’entorn hi hagi sorolls pròxims.

Com assenyala Steven Yang, fundador i CEO d’Anker Innovations, «per a molts, treballar des de casa és un somni fet realitat, però això també ha portat els seus propis desafiaments: distraccions, il·luminació millorable, problemes amb la gestió d’energia i cables... Els dispositius AnkerWork ajuden a solucionar molts d’aquests inconvenients».

Valors afegits

Anker PowerConf C300 és una webcam 1080 p Full HD, per a videoconferències i streaming amb diferents modes, i valors com a autoenfocament i enquadrament amb IA, micròfons amb cancel·lació de soroll, HDR, correcció de poca llum, i certificat per a Zoom.

L’enfocament se centra en el parlant, que el manté en focus. El xip d’IA reconeix les cares i segueix automàticament el moviment mitjançant el desplaçament lateral i la inclinació de la càmera.

La nova tecnologia MagicSightTM basada en IA ajusta automàticament el camp de visió en funció del nombre de persones que participin en la reunió.

Notícies relacionades

Com a conseqüència de la cancel·lació de soroll activa i al control de guany actiu, la conversa és alta i clara, fins i tot si s’està en un entorn de soroll.

La càmera enfoca automàticament les persones o els objectes en 0,35 segons. 

Temes:

Gadgets +Digital