Secció recomanada per

A LA VENDA EL 21 DE JUNY

Realme presenta el seu ‘flagship killer’, realme GT, amb preus molt agressius

La marca porta a Espanya el seu vaixell insígnia equipat amb chipset Qualcomm Snapdragon 888, pantalla Super AMOLED de 120Hz, càrrega ràpida de 65W, i un disseny esportiu

Els preus d’aquest producte de gamma alta ronden els 450 euros, tot i que amb motiu d’una promoció de llançament partiran, segons versió, dels 369 euros

Realme presenta el seu ‘flagship killer’, realme GT, amb preus molt agressius
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Realme presenta el model GT, el flagship killer del 2021, amb un processador Qualcomm Snapdragon 888, i tres característiques clau: disseny inspirat en la velocitat, notable potència, i un rendiment elevat. D’aquest ha dit Sky Li, CEO de Realme: «És el primer pas endavant en la nostra nova estratègia de Flagship Dual, que vam anunciar a principis d’aquest any i que té per objectiu transformar el segment de telèfons de gamma mitjana i alta. El llançament global de l’equip reflecteix el nostre compromís de fer que l’última tecnologia sigui més accessible per als joves consumidors».

Disseny del producte

El disseny del GT està inspirat en el concepte d’automòbils d’alta velocitat, d’aquí la seva especial estètica basada en vidre amb un relleu 3D que reflecteix la llum en la part posterior, a més d’una altra versió amb carcassa de cuir vegà. La versió de vidre està disponible en color blau i adornada amb una sèrie de símbols de fletxes a la part posterior del telèfon. Per la seva part, l’edició de cuir vegà està disponible en groc, un color original pensat per als consumidors joves. Incorpora el primer disseny de cuir en dos tons de la indústria, que no només mostra un aspecte de luxe, sinó també avantatges pràctics com la resistència a les empremtes dactilars i protecció antiolor i antiesquerdes.

Característiques del processador

Està equipat amb el Qualcomm Snapdragon 888 5G que compta amb una nova memòria RAM LPDDR5 supereficient i emmagatzemament UFS 3.1, cosa que està en la base del seu excel·lent rendiment. Aprofitant la tecnologia de processament de 5nm, el xip Qualcomm Snapdragon 888 millora el rendiment del dispositiu i la potència de l’IA. Juntament amb un nucli Cortex-X1 més gran i tres nuclis A78 de nova generació, el rendiment de la CPU ha augmentat en un 20% i el consum d’energia s’ha reduït en un 50% en comparació amb la generació anterior.

Utilitza un sistema de refrigeració VC d’acer inoxidable, que gestiona un rendiment durador, ja que utilitza l’acer inoxidable per optimitzar la dissipació de la calor del telèfon. Durant les proves, aquest sistema va demostrar una potència de refrigeració un 50% més gran en comparació amb un sistema de refrigeració de coure tradicional i és capaç de reduir la temperatura del nucli de la CPU fins a 15 °C. Cal destacar que està equipat amb una bateria de 4.500 mAh i sistema de càrrega ràpida SuperDart de 65W, que permet omplir-lo completament en 35 minuts.

Alessio Bradde, director de màrqueting del producte, ha assenyalat que: «Igual com els cotxes Gran Turisme, el realme GT està dissenyat per als usuaris que busquen una experiència excepcional en un smartphone de qualitat».

Característiques destacades

Pantalla envoltant. Compta amb una pantalla Samsung Super AMOLED de 6,43 polzades i 120 Hz, que proporciona una capacitat de resposta tàctil fins i tot per als jugadors més exigents.

Sensors de llum duals. Els sensors de llum duals davanters i posteriors proporcionen fins a 4.096 nivells de brillantor automàtica.

Connectivitat. A més de les principals bandes 5G, és compatible amb el wifi més ràpid de la indústria i totes les tecnologies Bluetooth.

Àudio immersiu. Compta amb altaveus estèreo duals Dolby Atmos, Hi-Res Audio i minijack de 3,5 mm.

Càmera. Integra triple càmera Sony de 64MP amb un destacat mode de retrat nocturn i funcionalitats IA, per realitzar fotografies de nivell professional. 

Sistema operatiu Android 12. És compatible amb la Beta 1 d’Android 12. La marca continuarà amb el Programa Android 12 Developer per recopilar les opinions dels usuaris abans de llançar la nova interfície d’usuari a finals d’aquest any.

Notícies relacionades

Mode GT. Aquest mode optimitza els jocs amb alta velocitat de fotogrames, proporcionant una experiència fluida i estable.

Preu i disponibilitat

El GT estarà disponible a partir del 21 de juny en dos colors: Groc (cuir vegà) i blau, en dues configuracions diferents: 8GB+128GB: amb un preu de: 449 euros i 12GB+256GB: amb un preu de 599 euros. Com a promoció de llançament, la versió més bàsica es podrà adquirir des de 369 euros.

Temes:

Mòbils +Digital