Secció recomanada per

A LA VENDA EL 21 DE JUNY

OnePlus llança CE 5G en la seva gamma Nord, la més accessible de la marca

El producte, que es posarà a la venda de manera imminent, tindrà un preu de partida de 299 euros

OnePlus llança CE 5G en la seva gamma Nord, la més accessible de la marca
5
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

OnePlus posarà al mercat, el dia 21 de juny, un nou model dins de la seva família Nord (la més accessible) tot i que això no significa que faci curt de prestacions. De fet, i com confirmen les proves fetes al producte, el OnePlus Nord CE 5G (Core Edition) ofereix característiques premium, així com tots els valors del disseny emblemàtic de la marca. El dispositiu, que a primera vista lluu una estètica exquisida, combina prestacions òptimes de hardware en el seu rang de preu, i que es basen en un sistema de triple càmera de 64 MP, una pantalla Fluid AMOLED de 90 Hz, un equilibrat processador Snapdragon 750G 5 G, una càrrega ràpida millorada amb la tecnologia WarpCharge 30TPlus, juntament amb el ja característic OxygenOS11, per personalitzar l’experiència d’usuari en el dia a dia.

«OnePlusNord CE5G és el pas següent en el nostre compromís de compartir tecnologia amb el món», ha afirmat Pete Lau, fundador i CEO de OnePlus. «El dispositiu ofereix una experiència millor en tots els segments de preus i manté la qualitat que els usuaris esperen de OnePlus».

 Autonomia millorada

OnePlus Nord CE 5G ve amb una bateria de 4.500 mAh, gairebé un 10% més gran que la del Nord original. Mitjançant la tecnologia de càrrega ràpida millorada, WarpCharge 30T Plus, la bateria passa del 0 al 70% en mitja hora, cosa que li proporciona unes característiques per sobre del que resulta comú en un mòbil en aquest rang de preu. Destacar que com tots els equips de la marca, Nord CE és prou intel·ligent per canviar la forma en què el telèfon es carrega durant la nit.

Rendiment del processador

Nord CE funciona amb una plataforma mòbil Qualcomm Snapdragon 750G 5G que ofereix un 20% de CPU i un 10% d’augment de GPU respecte al seu predecessor, gràcies a la CPU Kryo 570 i la GPU Adreno 619. Integra nous algoritmes d’intel·ligència artificial que brinden una experiència més fluida i intuïtiva, fins i tot en jocs.

Assenyalar que ve preinstal·lat amb OxygenOS11, un software ràpid i fluid i que presenta millores significatives en funcions tan apreciades com el mode fosc, el mode zen i el mode always on display (AOD). Aquest software s’ha optimitzat per a funcions amb una sola mà, mitjançant els controls tàctils reposicionats.

Sistema de càmeres

L’equip compta, com s’ha esmentat més amunt, amb una potent configuració de tres càmeres posteriors de 64 MP amb una obertura f/1.79 que captura imatges nítides amb bon nivell de detall en fotos diürnes. Integra una lent ultra gran angular de 119° que aporta versatilitat. A la part frontal, Nord CE té una càmera de 16 MP per a selfies i videoconferències que proporciona un més que correcte nivell de qualitat.

Destacar valors afegits com el mode Nightscape per millorar les fotos amb poca llum. Aquesta funció fa fins a vuit fotos amb diferents exposicions i les uneix per obtenir-ne les més clares.

Tipus de pantalla

Integra una pantalla AMOLED de 6.43 de 90Hz que gestiona continguts de manera ràpida i fluida. L’HDR10+ ofereix colors vius i una experiència de visualització immersiva.

Disseny de l’equip

Amb 7,9 mm de gruix i 170 g de pes, és el model més prim de la marca des del OnePlus 6T. S’hi han afegit característiques addicionals, com el connector per a auriculars de 3.5 mm. Es presenta en tres combinacions de colors: CharcoalInk, Silver Ray i Blue Void. Aquest últim presenta un acabat mat resistent a les empremtes dactilars.

Experiència de realitat augmentada

OnePlus ha afegit a aquest equip experiències emocionants mitjançant la integració de tecnologies innovadores. El 2020 va fer el primer llançament d’un producte de realitat augmentada per presentar el OnePlus Nord, cosa que va permetre als usuaris participar en l’esdeveniment des de la seguretat de casa seva. OnePlus continua explorant les integracions de realitat augmentada amb OnePlus Nord CE 5G a través d’una experiència web-RA. Així es podrà conèixer de prop les tres combinacions de colors del Nord CE, juntament amb el WarpCharge 30T Plus i la seva velocitat de càrrega ultraràpida. L’experiència presenta el desafiament Code Breaker, en què els usuaris tenen l’oportunitat de guanyar un dispositiu Nord CE si desxifren correctament el codi d’accés del dispositiu virtual. Es poden trobar més detalls aquí.

Valors destacats

El OnePlus Nord CE 5G arriba per ampliar la sèrie Nord, que ha donat ales a la companyia a l’incloure la variable preu en una combinació d’èxit: disseny i software.

Fa fotografies de qualitat amb el sistema de triple càmera. La càmera principal és de 64MP amb detecció d’escenes per IA i mode ‘paisatge nocturn’, lent ultra gran angular de 119° i lent monocromàtica de 2MP.

Plataforma mòbil Qualcomm Snapdragon 750G 5G que aporta rendiment impulsat per IA potenciant gràfics i millorant l’experiència de jocs al núvol 5G

Warp Charge 30T Plus, i bateria 4500 mAh, una càrrega millorada que aconsegueix que la bateria del Nord CE passi del 0 al 70% en només 30 minuts.

Pantalla 90 Hz AMOLED, amb una taxa de refresc de 90 Hz capaç d’oferir fins a un 50% més d’informació visual al segon. En definitiva, està pensada per oferir una experiència fluida.

OxygenOS 11, amb ‘apps’ de Google preinstal·lades, incloses Missatges, Telèfon i Duo. Pantalla AMOLED de 6.43” amb alta resolució i taxa de refresc de 90Hz: desplaçar-se, fer lliscar el dit i canviar entre aplicacions és ràpid i suau.

Bon nivell d’emmagatzemament intern per donar rendiment, velocitat i més arxivament de dades. Processador d’alt rendiment Qualcomm Snapdragon 765G amb connectivitat 5G.

Preus

OnePlus Nord CE 5G estarà disponible a la venda a partir del 21 de juny tot i que la comunitat d’usuaris tindrà l’oportunitat d’obtenir accés anticipat a través de les ‘Core Sales’ a OnePlus.com, per fer comandes.

Taula de preus

6GB 128GB CharcoalInk, 299 euros           

8GB 128GB BlueVoid i CharcoalInk, 329 euros

12GB 256GB Blue Void, Charcoal i Ink Silver Ray, 399 euros

Característiques tècniques

DIMENSIONS I PES: Gruix: 7,9 mm. 170 grams

PANTALLA: 6,43” AMOLED 90 Hz. HDR10+

PROCESSADOR: Snapdragon 750G

RAM: 6 / 8 / 12 GB

EMMAGATZEMAMENT: 128 / 256 GB

CÀMERES POSTERIORS: 64 MP f/1.9 UGA 119è

CÀMERA FRONTAL: 16 MP

BATERIA: 4.500 mAh. Warp Charge 30T Plus

SISTEMA OPERATIU: Android 11 + OxygenOS 11

Notícies relacionades

CONNECTIVITAT: 5G

ALTRES: Minijack 3,5 mm

Temes:

Mòbils +Digital