Secció recomanada per

SOLUCIONS

Arriba el nou sistema de wifi de malla eero 6 d’Amazon

Eero 6 ofereix, a més de prestacions de wifi avançades, un controlador de llar digital Zigbee integrada des de 149 euros

Arriba el nou sistema de wifi de malla eero 6 d’Amazon
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amazon ha anunciat el llançament d’Eero 6 al nostre mercat, caracteritzat per integrar WiFi 6, és a dir, més velocitat, més rendiment i millor cobertura per a dispositius connectats simultàniament (fins a 75). També destaca perquè integra el controlador de llar digital Zigbee per connectar dispositius compatibles de la xarxa domestica.

Possibilitats de l’equip

És possible barrejar i combinar els dispositius eero per crear un sistema personalitzat. Dissenyat per a llars amb connexions a internet de fins a 500 Mbps, un únic eero 6, de malla i de doble banda amb dos ports ethernet i un controlador Zigbee integrat, pot cobrir fins a 140 metres quadrats, mentre que el set de tres proporciona fins a 460 metres quadrats de cobertura. El sistema utilitza la tecnologia TrueMesh per redirigir el trànsit de la xarxa i evitar la congestió, l’emmagatzemament en buffer i les caigudes de xarxa, permetent reproduir contingut en streaming 4K, jugar i realitzar vídeotrucades sense problemes.

Sistema senzill

Notícies relacionades

Amb el controlador de llar digital Zigbee integrat, eero 6 no necessita cap hub Zigbee addicional per manejar llums intel·ligents, panys, endolls i altres dispositius compatibles. Es pot utilitzar l’aplicació eero per gestionar la xarxa, interrompre l’accés a internet, compartir la xarxa tant si s’és a casa com fora. Amb la Skill eero per a Alexa, els usuaris poden utilitzar dispositius compatibles amb aquest assistent per gestionar les funcionalitats d’eero amb la veu.

Disponibilitat

Els sistemes eero 6 estan disponibles des de 149 euros (set d’1) i 299 euros (set de 3). Per a més protecció, els qui ho vulguin podran subscriure’s a eero Secure per uns 4 euros al mes.