Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER A LA SALUT

Rowenta presenta equips per a la neteja i de protecció de la casa

Darrerament s’ha posat de manifest la rellevància de la cura de la llar per millorar la salut física i emocional

Els hàbits familiars han evolucionat amb l’objectiu d’arribar a nivells més elevats de desinfecció, tant a l’exterior com l’interior de la vivenda

Rowenta presenta equips per a la neteja i de protecció de la casa
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sota el lema Mi hogar, mi refugio, la firma Rowenta ha donat a conèixer, de bracet de diferents experts, els canvis que s’han experimentat en els últims mesos perquè la llar sigui un lloc més segur. Amb un format àgil de xerrada interactiva, en què han participat el metge especialista en al·lergologia Javier Subiza; la psicòloga, escriptora i conferenciant, Patricia Ramírez; la periodista i presentadora Raquel Sánchez Silva, i la model internacional i ambaixadora de Rowenta, Helen Lindes, es van posar sobre la taula reflexions i recomanacions per mantenir la llar el més saludable possible, en aquesta època en què encara la pandèmia no s’ha donat per finalitzada

Com a conseqüència de la greu crisi sanitària que vivim, els consumidors han sigut més conscients de la rellevància de la cura de la llar per protegir la salut física i emocional. Les conductes han evolucionat i no només a l’exterior, on la desinfecció i la protecció són dos hàbits ja instaurats, sinó també a l’interior de casa, on la neteja i la seguretat són factors clau.

Els experts presents en l’esdeveniment han coincidit en la recomanació d’implementar noves rutines que augmentin la seguretat davant possibles contaminants, i incideixen en aquest redescobriment de la llar i en la necessitat de disfrutar-lo, mitjançant innovacions tecnològiques disponible al mercat, com la vaporització i la desinfecció de les peces de roba en el moment d’entrar a casa, així com en l’aportació de solucions per respirar un aire saludable.

La solució Rowenta Cube

Aquest dispositiu és un raspall a pressió que planxa, desinfecta i refresca a base de vapor, és a dir, amb una font natural. Es configura com un centre de planxament i raspall que pot ser utilitzat per planxar, per desinfectar i refrescar les peces i els tèxtils. Segons dades facilitades per la marca, l’equip elimina fins al 99,99% dels bacteris, virus i gèrmens, mitjançant la combinació de temperatura i pressió del vapor. És adequat per desinfectar i eliminar la contaminació externa de la roba, així com per desinfectar els tèxtils de casa (peluixos, roba de llit o cortines). Un valor afegit és que elimina les pudors.

Aire més pur

El purificador Intense Pure Air Connect és un model preparat per purificar l’aire en espais interiors, ja que filtra fins al 100% de partícules fines, inclosos els al·lergògens. Es caracteritza per una alta capacitat de filtració que també elimina fins al 99,9% de les partícules de l’aire tan petites com els virus. Incorpora quatre nivells de filtrat: un prefiltre per a cabell de mascotes/humans i pols; un filtre de carbó actiu per a fum, olors, COV i químics contaminants; un filtre Allergy+ eficaç fins i tot en partícules molt fines de fins a 0,1 micres, com el pol·len, els àcars de la pols, la floridura, els bacteris i els virus; i un filtre exclusiu i patentat Nanocaptur+ per destruir el formaldehid, un contaminant de l’aire d’alta toxicitat.

Aquest producte disposa d’una eficàcia provada en una mostra d’individus amb sensibilitat als al·lergògens dels gats. L’estudi clínic ha pogut demostrar que aquests purificadors equipats amb filtre Allergy+ poden captar fins al 100% de partícules fines, cosa que redueix fins a 10 vegades el risc de reaccions al·lèrgiques.

Notícies relacionades

Funcionament intel·ligent

El purificador integra sensors de partícules i gasos que detecten el grau de contaminació de l’habitació, per ajustar automàticament la velocitat de purificació. Està connectat a una aplicació mòbil en què es mostra en temps real la contaminació de la llar i permet controlar l’equip de forma remota.