Secció recomanada per

NOVETATS

Solució col·laborativa per a pissarres d’aules i oficines híbrides

Logitech Scribe és una càmera per a pissarres amb tecnologia d’intel·ligència artificial que iguala el camp de visió al dels usuaris presents a la sala

Solució col·laborativa per a pissarres d’aules i oficines híbrides
1
Es llegeix en minuts

Logitech acaba de presentar Logitech Scribe, una càmera per a pissarres amb tecnologia d’intel·ligència artificial que iguala el camp de visió al dels usuaris presents a la sala, proporcionant a tots una visió correcta del contingut. És compatible amb serveis com Microsoft Teams i Zoom.

El dispositiu arriba en un moment en què el treball i l’aprenentatge híbrids s’han tornat omnipresents. En aquest context, Logitech Scribe millora els intercanvis d’idees, l’ensenyament i les reunions d’equip a l’aconseguir que siguin igualment accessibles i productius per a tots els participants.

Possibilitats

Els participants a la sala poden compartir contingut de la pissarra en les reunions de vídeo prement el botó sense fil inclòs o tocant un controlador tàctil per a sales de reunions, com Logitech Tap. Aquest botó funciona actualment amb Zoom Rooms i el suport per a Teams Rooms arribarà a finals d’aquest any.

Funciona també com una càmera de contingut USB amb pràcticament qualsevol aplicació de videoconferència, proporcionant la flexibilitat d’utilitzar-la en sales de reunions, aules o fins i tot en oficines a casa.

Notícies relacionades

Logitech Scribe captura pissarres blanques amb superfícies de fins a 180 cm x 120 cm aproximadament, i ofereix visió del contingut en temps real. La seva intel·ligència artificial integrada permet transparentar el presentador o professor, perquè els usuaris remots puguin veure la pissarra sense obstacles, i millora automàticament el color dels rotuladors, per millorar-ne la lectura. Pot, així mateix, detectar altres continguts no digitals, com post-its, un element freqüent en entorns de col·laboració.

Preu i disponibilitat

Logitech Scribe ja està disponible en alguns mercats amb un preu de venda que parteix dels 1.199 dòlars. Actualment, és compatible amb Microsoft Teams Rooms i Zoom Rooms. El suport de Zoom Rooms Appliances estarà disponible ben aviat. Per a pràcticament qualsevol servei de videoconferència, Scribe també pot funcionar com una càmera de contingut USB independent quan es connecta a un ordinador o portàtil.

Temes:

Gadgets +Digital