IDEES COMUNIONS

Fitbit Ace 3, una polsera per als més joves de casa

Fitbit Ace 3 és un dels últims models de la companyia Google, destinat a l’ús i gaudi dels més petits, i que té un preu d’uns 80 euros

Fitbit Ace 3, una polsera per als més joves de casa
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Redactora

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fitbit Ace 3 és una nova versió de la sèrie de polseres electròniques per a nens de més de 6 anys. Compta una bateria de llarga durada i entre els objectius del producte hi ha l’inculcar hàbits saludables als petits, a través de funcionalitats pròximes al joc.

Es caracteritza per una pantalla tàctil OLED que té una resolució de 128 x 72 píxels. És monocroma, per limitar la despesa de bateria. Des d’aquesta configuració cal esmentar que l’autonomia és un dels seus avantatges interessants (fins a 8 dies) tot i que també cal dir que és resistent a l’aigua i immersió fins als 50 metres, durant alguns minuts. El dispositiu permet realitzar un seguiment de l’activitat durant el dia i els hàbits de son a la nit.

Control dels pares

Fitbit Ace 3 es connecta per Bluetooth a l’aplicació gestionada mitjançant compte familiar de la persona a càrrec del menor, i permet des del mòbil monitoritzar el descans, realitzar mesuraments de distància i consum de calories; a més motiva els petits a moure’s per arribar als 60 minuts d’activitat diària amb recordatoris perquè facin almenys 250 passos per hora. El seguiment del son, els recordatoris de l’hora de ficar-se al llit i les alarmes silencioses permeten als educadors establir rutines i hàbits saludables.

Reptes superats

Notícies relacionades

Els nens poden connectar-se amb amics i familiars aprovats pels pares, participar en reptes amb amics a través dels desafiaments establerts a l’aplicació i celebrar les fites amb insígnies i trofeus virtuals. Disposa de personatges animats en els diferents formats de rellotge que canvien i creixen alhora que es compleixen els objectius del dia.

Una dada d’interès és que el compte permet als pares disposar d’informació d’alguns posicionaments i activitats dels seus fills. Es tracta en definitiva d’una polsera bàsica però amb funcions ben pensades per a nens i amb una estètica desenfadada. Tenen un preu de 79,95 euros. La Fitbit Ace 3 és compatible amb dispositius Android i iOS.

Temes:

Gadgets +Digital