Secció recomanada per

IDEES COMUNIONS

Fitbit Ace 3, una polsera per als més joves de casa

Fitbit Ace 3 és un dels últims models de la companyia Google, destinat a l’ús i gaudi dels més petits, i que té un preu d’uns 80 euros

Fitbit Ace 3, una polsera per als més joves de casa
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fitbit Ace 3 és una nova versió de la sèrie de polseres electròniques per a nens de més de 6 anys. Compta una bateria de llarga durada i entre els objectius del producte hi ha l’inculcar hàbits saludables als petits, a través de funcionalitats pròximes al joc.

Es caracteritza per una pantalla tàctil OLED que té una resolució de 128 x 72 píxels. És monocroma, per limitar la despesa de bateria. Des d’aquesta configuració cal esmentar que l’autonomia és un dels seus avantatges interessants (fins a 8 dies) tot i que també cal dir que és resistent a l’aigua i immersió fins als 50 metres, durant alguns minuts. El dispositiu permet realitzar un seguiment de l’activitat durant el dia i els hàbits de son a la nit.

Control dels pares

Fitbit Ace 3 es connecta per Bluetooth a l’aplicació gestionada mitjançant compte familiar de la persona a càrrec del menor, i permet des del mòbil monitoritzar el descans, realitzar mesuraments de distància i consum de calories; a més motiva els petits a moure’s per arribar als 60 minuts d’activitat diària amb recordatoris perquè facin almenys 250 passos per hora. El seguiment del son, els recordatoris de l’hora de ficar-se al llit i les alarmes silencioses permeten als educadors establir rutines i hàbits saludables.

Reptes superats

Notícies relacionades

Els nens poden connectar-se amb amics i familiars aprovats pels pares, participar en reptes amb amics a través dels desafiaments establerts a l’aplicació i celebrar les fites amb insígnies i trofeus virtuals. Disposa de personatges animats en els diferents formats de rellotge que canvien i creixen alhora que es compleixen els objectius del dia.

Una dada d’interès és que el compte permet als pares disposar d’informació d’alguns posicionaments i activitats dels seus fills. Es tracta en definitiva d’una polsera bàsica però amb funcions ben pensades per a nens i amb una estètica desenfadada. Tenen un preu de 79,95 euros. La Fitbit Ace 3 és compatible amb dispositius Android i iOS.

Temes:

Gadgets +Digital