Secció recomanada per

JA A LA VENDA

Huawei llança l’ordinador portàtil model MateBook D 15

La companyia ha preparat per a aquest any dispositius que integren els nous processadors Intel Core d’11a generació, i el D 15 2021 és el primer a arribar al nostre mercat

Huawei llança l’ordinador portàtil model MateBook D 15
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En l’actual conjuntura de pandèmia, amb l’auge des de l’any passat del teletreball i l’educació a distància, Huawei experimenta creixements i notorietat al mercat. Segons la mateixa Huawei, va registrar durant el segon trimestre del 2020 un increment del 175% de les vendes en portàtils, amb la introducció en la seva gamma d’entrada, MateBook D, de prestacions com la càrrega ràpida, el sensor d’empremta dactilar al botó d’inici o la càmera retràctil integrada al teclat.

«Després de tancar un any com el passat, en què el nostre segment de portàtils va experimentar un notable creixement, el nostre objectiu el 2021 és continuar en la mateixa línia d’expansió. Volem desenvolupar la millor tecnologia per satisfer les necessitats dels nostres clients, oferint dispositius que compleixin completament les seves expectatives», explica Jorge Cui Liu, ‘smart devices product manager’ de Huawei CBG Spain.

Novetats

En aquest context s’anuncia l’arribada de dispositius amb processadors Intel Core d’11a generació, i el MateBook D 15 2021 és el primer a arribar al mercat. El dispositiu ofereix un 43% més de velocitat que la del seu antecessor, i inclou la nova gràfica Intel Iris Xe.

El model proporciona òptim rendiment en conferències ‘online’ i en la visualització de continguts multimèdia, mitjançant una resolució de pantalla Full HD en 15,6 polzades, un potent processador, àmplia memòria i nova tecnologia compatible amb wifi 6 per doble antena, que aconsegueix una velocitat de connexió més gran. Inclou tecnologies com la compatibilitat amb la funció Multi-screen Collaboration, el botó d’encesa amb lector d’empremta dactilar, la càmera integrada al teclat per a més seguretat i la càrrega inversa, entre d’altres.

Possibilitats

 Pot configurar-se amb una memòria DDR4 Dual Channel de fins a 16 GB per aconseguir més velocitat de lectura i escriptura, i compta amb una unitat SSD NVMe PCIe d’alta velocitat per millorar el rendiment general del sistema. Cal destacar que amb tan sols polsar les tecles Fn i P, els usuaris podran activar el mode d’alt rendiment, per executar les aplicacions més exigents. Un avançat sistema de refrigeració amb ventilador d’alta densitat i dos tubs de calor aprofita el disseny per garantir que l’equip funcioni de forma estable i silenciosa, fins i tot en els moments de més càrrega de treball, evitant el sobreescalfament que pateixen altres dispositius en les mateixes condicions.

Té una nova targeta d’interfície de xarxa wifi 6, amb un disseny de doble antena per proporcionar una connectivitat a internet més ràpida i estable.

Pantalla

 Aquest nou portàtil de la sèrie Huawei MateBook D integra una pantalla antireflexos de resolució Full HD IPS, amb una mida de 15,6 polzades, que conserva el ja famós disseny FullView de bisells o marcs superreduïts, tan característic de la sèrie MateBook. A més, ofereix una relació pantalla-cos del 87% i amb un format de 16:9, ideal per a experiències cinematogràfiques immersives.

Compta amb la certificació TÜV Rheinland Low Blue Light i Flicker Free, amb un baix nivell de llum blava que és fonamental per ajudar a reduir la tensió ocular relacionada amb les estades prolongades davant de la pantalla.

El model aporta un disseny minimalista en un cos d’alumini en color Space Grey. És lleuger, amb un pes d’1,56 kg, i amb un gruix de 16,9 mm en la seva part més ampla.

Seguretat

Notícies relacionades

El portàtil compta amb botó d’encesa amb empremta dactilar i càmera integrada al teclat. El sistema d’encesa amb sensor d’empremta dactilar permet iniciar sessió d’una forma segura. La càmera retràctil integrada al teclat està ideada amb la intenció d’eliminar qualsevol possible accés sense el consentiment de l’usuari.

Preu

El Huawei MateBook D 15 està disponible a un preu oficial de llançament de 949 €.

Temes:

Huawei +Digital