Secció recomanada per

MERCAT DE MÒBILS

OnePlus 9 Pro ja està disponible al nostre mercat des de 909 euros

El vaixell insígnia de la marca arriba amb càmera Hasselblad, Fluid Display 2.0 de 120 Hz, Warp Charge 65T i Warp Charge 50 Wireless i amb processador Qualcomm Snapdragon 888 amb 5G

OnePlus 9 Pro ja està disponible al nostre mercat des de 909 euros
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia OnePlus ja ha posat a la venda al nostre mercat el nou smartphone OnePlus 9 Pro en les seves diferents versions. Tots ells presenten importants avenços en el sistema de càmeres, aconseguit gràcies a la col·laboració a llarg termini amb el fabricant de Hasselblad, les lents del qual han retratat rostres i esdeveniments icònics de la història moderna, incloent-hi els primers passos de l’home a la Lluna.

La nova família també aporta un rendiment potent amb el processador Qualcomm Snapdragon 888, la pantalla Fluid Display 2.0 superior amb una classificació DisplayMate A + i solucions de càrrega ràpida com Warp Charge 65T i Warp Charge 50 Wireless.

Però on sorprenen és en l’avançat sistema per a la captura d’imatges. Les càmeres de OnePlus –Hasselblad Camera for Mobile– ofereix prestacions singulars gràcies a la combinació del calibratge de color natural de Hasselblad i un hardware premium. Un sistema la qualitat del qual ha quedat patenti en el repte per reproduir el fenomen Moonbow o arc de Sant Martí lunar, realitzada amb èxit.

Sobre el cel de Londres

OnePlus ha il·luminat el cel de Londres amb un arc de Sant Martí lunar creat a través de la tecnologia. Normalment aquest fenomen natural és una cosa que només es veu en alguns llocs remots del planeta. En aquesta ocasió, i utilitzant projeccions de llum d’alta potència transmeses a través d’una paret de boira sota les condicions de llum perfectes de la Lluna plena, OnePlus va crear un arc de Sant Martí lunar, per a continuació ser fotografiat i gravat per la seva família OnePlus 9.

Aquest fenomen només passa de manera natural quan la llum de la Lluna es refracta a través de gotes d’aigua en l’aire, però generalment la llum sol ser massa feble per poder ser percebuts per l’ull humà, cosa que fa que sigui extremadament difícil distingir els seus colors naturals. A l’utilitzar el sistema de càmera de la família OnePlus 9, desenvolupada en conjunt amb Hasselblad, els colors tènues de l’arc de Sant Martí lunar es calibren per fer-los visibles a través de la lent de la càmera, capturant aquest fenomen de manera realista i tal com la naturalesa ho concep.

Avenços

OnePlus i Hasselblad van calibrar conjuntament els sensors dels dispositius OnePlus 9 i 9 Pro, realitzant nombroses proves de laboratori i utilitzant els estàndards de color de Hasselblad. Més endavant van treballar junts per optimitzar centenars d’escenes de la vida real a través de la fotografia computacional per ajustar el color en funció de la seva comprensió mútua del rendiment del color, així com de les necessitats i hàbits dels usuaris de ‘smartphones’ actuals.

OnePlus 9 Pro: característiques

Dimensions i pes: 163,2 x 73,6 x 8,7 mm, 197 grams de pes

Pantalla: Amoled de 6,7 polzades amb resolució QHD+ (1.440 x 2.360 píxels) i 120 Hz

Processador: Qualcomm Snapdragon 888

RAM: 8 / 12 GB

Emmagatzematge: 128 / 256 GB

Càmera principal: 48 MP + 50 MP gran angular + 8 MP teleobjectiu + 2 MP profunditat

Càmera frontal: 16 megapíxels

Bateria: 4.500 mAh, càrrega ràpida i sense fil

Connectivitat: 5G, 4G, NFC, Bluetooth, GPS, USB C, WiFi 6...

Notícies relacionades

Versió d’Android: Android 11 amb OxygenOS

D’altres: USB C, lector d’empremtes dactilars, resistència a l’aigua i a la pols

Temes:

Mòbils +Digital