DISPONIBLE A ESPANYA

Oppo Find X3 ja es pot comprar des d’uns 470 euros

La família de ‘smartphones’ 5G de la firma ja està disponible al nostre mercat amb un ampli ventall de preus segons el model, fins a uns 1.170 euros per al model límit de gamma

Oppo Find X3 ja es pot comprar des d’uns 470 euros
Es llegeix en minuts

Oppo acaba d’anunciar que la seva sèrie estrella Find X3 ja està disponible per comprar a tots els operadors i comerços oficials d’Espanya, i al seu e-commerce. Es tracta de la seva família de dispositius més evolucionats, i està composta pel Find X3 Pro 5G, Find X3 Neo 5G i Find X3 Lite 5G.

Find X3 Pro 5G, 1.169 euros

Aquest dispositiu se situa en la gamma alta i es caracteritza per capturar i reproduir mil milions de colors. Compta amb una pantalla corba de 6,7’’ 3D AMOLED i un sistema de càrrega ràpida SuperVOOC 2.0 de 65 W i la càrrega sense fil AirVOOC. Integra 5 càmeres (4 posteriors, dues de 50 MP, i 1 frontal) per capturar qualsevol detall, de dia i de nit, incloent-hi una lent micro que aporta noves possibilitats.

Està disponible en els colors Gloss Black (negre) i Blue (blau).

Find X3 Neo 5G, 819 euros

Compta amb una pantalla corba Sunlight AMOLED de 6,5’’, així com amb sistema de càrrega SuperVOOC 2.0 de 65 W, amb el qual la bateria estarà completament carregada en 31 minuts. Disposa de 12 GB de RAM i 256 GB de ROM. Compta amb 5 càmeres (4 posteriors i 1 frontal). Afegeix els modes Ultra Nocturn i Ultra Gran Angular.

Està disponible en els colors Galactic Silver (plata) i Starlight Blue (blau).

Find X3 Lite 5G, 469 euros

Notícies relacionades

El Find X3 Lite 5G és el tercer model de la sèrie que destaca per incorporar una pantalla corba de 6,5’’ Sunlight AMOLED i una taxa de refresc de 90 Hz. Un disseny còmode que s’adapta a la mà i 5 càmeres (4 posteriors i 1 davantera). Compta amb els modes Ultra Steady Video, Ultra Nocturo i Ultra Gran Angular.

Està disponible en els colors Galactic Silver (plata) i Astral Blue (blau).

Temes:

Mòbils +Digital