Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Huawei presenta uns auriculars amb cancel·lació activa de soroll i una bateria amb autonomia de 10 hores

Els auriculars sense fil FreeBuds 4i hereten les característiques identitàries de la sèrie: llarga durada de la bateria, cancel·lació activa del soroll (ANC) i acurat disseny

Huawei presenta uns auriculars amb cancel·lació activa de soroll i una bateria amb autonomia de 10 hores
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els auriculars FreeBuds 4i d’Huawei detecten el soroll ambient a través de micròfons integrats i generen una ona sonora inversa per reduir el soroll. L’algoritme de cancel·lació se centra en escenaris sorollosos habituals com un centre comercial freqüentat, el transport públic o la bullícia d’una oficina però, alhora, identifiquen la veu humana per aconseguir conferències nítides.

Entre els valors del producte cal destacar el mode Awareness (Atenció), que facilita escoltar les veus de l’entorn sense treure’s els auriculars. Prement l’auricular, canvien el mode Awareness a l’Active Noise Cancellation (cancel·lació de soroll) automàticament.

Per reduir les interferències de l’ambient durant les trucades, utilitzen tres tecnologies de millora: la de formació de feixos, que permet que els micròfons recullin bé la veu de l’usuari; la de sistema de doble micròfon, que compta amb una clivella en el disseny que permet reduir el soroll del vent a l’exterior; i la tecnologia de reducció de soroll que, a través de la intel·ligència artificial, elimina sonoritats addicionals.

Autonomia

Compten amb una bateria d’alta densitat que ofereix fins a 8 hores de reproducció de música. Amb l’estoig de càrrega pot arribar fins a 22 hores de reproducció de música o 14 hores de trucades de veu. Mitjançant la tecnologia de càrrega ràpida, amb 10 minuts connectats a la xarxa, arriba a la possibilitat de disfrutar de 4 hores d’àudio.

Disseny

L’estètica està inspirada en la famosa platja de sorra negra d’Islàndia i juntament amb els clàssics Ceramic White (blanc) i Carbon Crystal Black (negre), també estan disponibles en color vermell. Una altra característica del disseny és que estan pensats per adaptar-se a l’orella, aportant comoditat d’ús durant hores.

Configuració

Estan formats per controladors dinàmics de 10 mm que proporcionen amplitud i, per tant, un òptim rendiment dels sons més greus. Compten amb el diafragma compost PEEK + PU que, per la seva flexibilitat i potència, proporciona sensibilitat i una resposta dinàmica enriquida, permetent escoltar tots els detalls de la música. Destaquen per una sortida d’àudio equilibrada, cosa que unida a la cancel·lació de soroll, fa que es pugui disfrutar d’un so nítid, fins i tot en entorns sorollosos.

Control de funcions

Notícies relacionades

Els usuaris poden controlar la reproducció de música, les trucades o activar el soroll amb un gest. Utilitzant-los amb smartphones Huawei executats per EMUI 10.0 o superior, es pot realitzar un ràpid aparellament a través d’una notificació emergent que salta en el moment en què s’obre l’estoig de càrrega. La informació sobre la bateria dels auriculars i l’estoig de càrrega es mostra de la mateixa forma a l’usuari.

Preu

 Aquest model de Huawei està disponible al nostre mercat per a reserva per 79 €, des d’aquest 15 de març, a la botiga en línia oficial de la marca.

Temes:

Huawei +Digital