Secció recomanada per

FORA DE SÈRIE

Així és l’Oppo Reno 4 Z, un gamma mitjana amb 5G

Aquest equip complementa el ‘porfolio’ de terminals 5G de la firma, que, a més, es caracteritza per un plafó FHD+ de 6,5”, una potent bateria i 120 Hz de refresc de pantalla

Així és l’Oppo Reno 4 Z, un gamma mitjana amb 5G
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’Oppo Reno 4 Z 5G és un terminal que destaca per un bon disseny i característiques tècniques rellevants, com una pantalla de 6,57” amb resolució Full HD+ i una taxa de refresc de 120 Hz, que és resistent a cops i ratllades. Integra un processador MediaTek compatible amb xarxes 5G, amb 8 GB de memòria RAM i 128 GB de capacitat d’emmagatzemament. Respecte a les càmeres s’ha de dir que la frontal és de 16 MP, mentre que la posterior és quàdruple de 48 MP. Finalment s’ha d’esmentar que la bateria té una capacitat de 4000 mAh amb càrrega ràpida de 18W.

En vista de les proves realitzades a l’aparell, es pot afirmar que respon de manera impecable i aporta valors per sobre del seu posicionament en la gamma mitjana, amb òptims resultats quant a connectivitat. Les seves millors prestacions són a les càmeres, la qualitat de la pantalla i a la seva potent bateria.

Pantalla Full HD+

Amb una mida de 6,572” i una resolució Full HD+ el plafó dona una immillorable resposta en jocs i visualització de pel·lícules, gràcies també a la seva taxa de refresc de 120 Hz. Aquest plafó està fabricat amb tecnologia AMOLED i compta amb una resolució de 2400 x 1080 píxels. Ocupa un 90,7% de tota la part frontal del dispositiu. S’ha de recordar que una freqüència d’actualització de fins a 120 Hz fa que cada moviment llisqui suaument per la pantalla. Amb una freqüència de mostratge tàctil de 120 Hz en el joc, cada toc té una resposta instantània, fet que proporciona una agradable sensació.

Connectivitat 5G

Aquest Oppo porta al seu interior un processador que en la seva arquitectura interna disposa de 3 CPU amb fins a 2,3 GHz de velocitat, que gestiona connectivitat 5G, amb una bona gestió de l’energia. Comptem amb una memòria interna de 128 GB i 8 GB de memòria RAM. Capaç d’admetre videotrucades ultra HD.

Sistema de càmeres

El dispositiu compta en total amb sis càmeres (4 de posteriors, de 48 MP la principal i 2 davanteres, una de 16 MP). En la posterior hi ha un sensor principal de 48 MP, que treballa bé en situacions complexes d’il·luminació i està acompanyat un gran angular de 8 MP preparat per a captures de paisatges. Integra un sensor macro amb 2 MP i un altre, també de 2MP, pensat per a retrats. En la seva part davantera disposa d’un doble sensor, un de 16 MP i un altre de secundari de 2 MP.

La càmera frontal és capaç de gravar vídeo amb estabilització i realitzar videotrucades en qualitat Full HD 1080 p. La càmera principal de 48 MP utilitza l’agrupació de píxels 4 en 1 per capturar més llum. Un rang dinàmic més ampli que permet fer fotografies en qualsevol condició d’il·luminació.

Bateria i altres valors

Notícies relacionades

Compta amb una potent bateria de 4000 mAh amb càrrega ràpida de 18 W. Integra un xip NFC, lector d’empremtes dactilars en el lateral i l’últim sistema operatiu Android 10 (Q). Oppo ha afegit, a més, una capa de personalització ColorOS 7,2 que afegeix algunes característiques i funcions exclusives al mòbil. També s’han realitzat millores en l’apartat de vídeo, gràcies a l’estabilitzador i al vídeo nocturn millorat.

Preu

Reno 4 Z 5G està disponible per uns 340 € en els colors negre i blanc.

Temes:

Mòbils +Digital