Secció recomanada per

AJUDA A CASA

Roborock presenta un nou robot aspirador model S7

L’equip destaca per un sistema de fregada sònica amb tecnologia d’elevació intel·ligent que millora el procés de neteja

Roborock presenta un nou robot aspirador model S7
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Roborok, especialitzada en robòtica domèstica que desenvolupa i produeix aspiradors robotitzats sota la seva marca Roborock, acaba d’anunciar el llançament del seu model S7, un sistema de neteja (aspirat i fregat) dotat de noves tecnologies que agiliten i milloren el procés.

El Roborock S7 és un aspirador que inclou un sistema de fregada sònica que afegeix velocitat i una mopa que s’eleva de manera automàtica en presència d’alfombres i altres obstacles. Simplifica l’experiència d’aspirat i fregat per gestionar una sessió de neteja efectiva.

«El nostre objectiu amb cada producte de Roborock és la comoditat», afirma Richard Chang, CEO de Roborock. «En el passat, el procés fregat amb robots ha sigut ardu, necessitant temps i participació de l’usuari per establir barreres o zones restringides. El S7 transforma aquesta experiència a través de la tecnologia de reconeixement de superfícies, dissenyada per aixecar automàticament el pal de fregar i evitar les alfombres. Amb aquest nou model, la fregada es torna simple, i la neteja, més profunda».

Sistema de fregada sònica

El sistema de fregada sònica es basa en vibracions d’alta velocitat a què poden arribar fins a 3000 vegades/min. Aquesta innovació enforteix la capacitat de neteja, desintegrant les taques seques i difícils. Per a una neteja potent, s’ha augmentat la pressió que exerceix el pal de fregar sobre el terra.

El S7 és el primer robot que combina el sistema de fregada sònica amb un aixecament intel·ligent del pal de fregar. La tecnologia VibraRise aixeca la mopa quan detecta alfombres. Aquesta característica, que és possible gràcies a la tecnologia de reconeixement ultrasònic de teixits, permet netejar terres durs i aspirar alfombres en una sola sessió de neteja. El pal de fregar també s’eleva quan el robot està carregant, per la qual cosa no es necessita una estoreta plàstic.

Personalització mitjançant app

appMitjançant l’aplicació mòbil, l’usuari pot decidir diferents intensitats de fregada, des de 1.650 vegades/min, 2.300 vegades/min. i 3.000 vegades/min. S’hi ha afegit el mode fregada profunda, amb la qual el robot frega la mateixa àrea dues vegades.

El mapatge intel·ligent ofereix informes en temps real sobre la ruta exacta de l’aparell durant cada neteja, brindant informació sobre les àrees que es netegen i aspiren.

El S7 és compatible amb Alexa, Google Home i Siri Shortcuts, responent a comandos de veu per augmentar la comoditat.

Valors afegits i preu

Notícies relacionades

Una altra prestació és el seu raspall principal de goma que s’adhereix a terra per agitar la brutícia. Combinat amb una forta succió de 2.500 pa també ofereix una neteja profunda de les alfombres.

El S7 estarà disponible a Europa a principis del segon trimestre d’aquest any, amb un preu de 549 euros.