Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Xiaomi anuncia el Redmi Note 9T

El Note 9T és un ‘smartphone’ 5G amb compatibilitat amb doble SIM 5G i també destaca per una durada de bateria de diversos dies, sense comprometre les capacitats de disseny de terminal

Xiaomi anuncia el Redmi Note 9T
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Redmi Note 9T que Xiaomi acaba de presentar avui en una roda de premsa internacional compta amb el processador SoC Dimensity 800U amb 5G integrat de MediaTek, cosa que fa possible que el dispositiu sigui fins i tot un 100% més ràpid que la generació anterior de la marca. Juntament amb el mòdem integrat, Note 9T compta amb una notable eficiència energètica, processador ‘octa-core’ i tecnologia de 7 nm.

S’ha d’esmentar que accepta connectivitat 5G en dues targetes SIM simultàniament. Amb tecnologia 4x4 MIM i diversitat d’antenes, ofereix una connexió ràpida i fiable, fins i tot en condicions de saturació.

Sistema de càmeres

Amb triple càmera posterior de 48MPdque incorpora un sensor de profunditat de 2MP i una lent macro de 2MP, fa que fins i tot els usuaris novells aconsegueixin bones fotos. El seu sensor de ½ polzada i l’arquitectura d’ISP de primer nivell aporten una qualitat d’imatge millorada i un processament ràpid, mentre que les seves eines de creativitat, com el mode nit, Pro + RAW, HDR i Retrat, permeten fotos creatives en diferents situacions.

Disseny i construcció

Noti 9T ha sigut dissenyat amb una aparença i sensació premium, amb pantalla FHD+ DotDisplay de 6.53» i part posterior corbada 3D d’una sola peça. La part posterior de policarbonat texturitzat ofereix bon agafament i resistència a les empremtes dactilars, i la protecció Corning Gorilla Glass 5 minimitza els danys per caigudes. Està disponible en dos colors: Nightfall Black (negre) i Daybreak Purple (morat).

Valors afegits

El nou model està certificat amb Widevine L1 i TÜV Rheinland Low Blue Light, per reduir la fatiga visual.

Rendiment i bateria

Integra una bateria de 5,000 mAh i tecnologia de processador d’alta eficiència per donar equilibri entre rendiment i potència energètica per a l’era 5G. Disposa de càrrega ràpida de 18W i ve amb un carregador de 22.5W inclòs a la caixa. La tecnologia de bateria d’alt cicle de càrrega, afavoreix el fet de disfrutar de fins a gairebé tres anys d’ús diari sense una degradació significativa de la capacitat de la bateria.

Notícies relacionades

Preu

Redmi Note 9T estarà disponible a Espanya cap a finals de gener en dues variables, 4GB + 64GB i 4GB + 128GB, a un preu de 249,9 € i 269,9 €, respectivament.