Secció recomanada per

ANÀLISI DE PRODUCTE

Així són els auriculars Airfree TWS d’Omthing

Aquest model, ergonòmicament dissenyat, està equipat amb 4 micròfons ENC per a trucades nítides, mentre que el controlador dinàmic de 7 mm millora la profunditat dels greus

Així són els auriculars Airfree TWS d’Omthing
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El reconegut fabricant 1More (marca d’auriculars premium) va ampliar recentment la seva oferta de producte amb la marca Omthing d’equips de so i ‘wearables’, que ja vam presentar a EL PERIODICO. Un dels seus productes destacables són els auriculars Omthing Airfree que es caracteritzen per combinar l’experiència del fabricant amb uns preus a l’abast de totes les butxaques i que arriben al mercat amb l’objectiu de posicionar-se en volum de vendes, recolzant-se en un preu contingut.

Cancel·lació de soroll

Gràcies als 4 micròfons ENC (cancel·lació de soroll ambiental), aquests auriculars permeten augmentar la qualitat sonora, sobretot, en la funció de trucada en entorns sorollosos, en què s’aconsegueix la reproducció d’un so de conversa natural.

Escolta en estèreo

El dispositiu fa possible connectar els dos auriculars a un dispositiu Bluetooth per disfrutar d’una experiència d’escolta estèreo, es pot compartir un amb un segon oient i combinar-los amb els seus telèfons respectivament, per duplicar l’escolta.

Característiques

Ofereixen fins a 20 hores de reproducció amb l’estoig de càrrega portàtil. La bateria s’ha col·locat en els dos auriculars i té una capacitat de 40mAh, cosa que permet oferir fins a 5 hores de reproducció de so. La caixa de càrrega i emmagatzematge ofereix 550mAh per proporcionar fins a 20 hores d’autonomia. La càrrega es fa amb USB Tipus C a 5V 1 A. Destacar que la marca ha dotat l’equip d’un sistema de protecció de sobretensió i sobrecorrent per protegir la bateria i el carregador.

Tenen un pes molt lleuger i una forma ergonòmica que s’ajusta bé al pavelló auditiu. Amb un pes de 4 grams, aquests auriculars, amb estoig de càrrega compacte, es transporten amb facilitat fins i tot a la butxaca. Tenen una mida de 25,4 x 36,5 x 70 mm i estan fabricats en plàstic, amb un pes de 43 grams, amb la caixa de transport.

A cada un dels auriculars s’ha ubicat un ‘driver’ de 7mm amb 4 micròfons ENC (cancel·lació de soroll ambiental), per fer trucades en llocs sorollosos amb bona qualitat de so. Amb una impedància de 32 ohms, alhora disposen de bon so a l’oferir Dynamic ‘driver deep bass’, aconseguint un bon impuls en greus i aguts. Afegeixen bluetooth 5.0 i control de reproducció tàctil per controlar les trucades, la reproducció i l’assistent. Tenen protecció a la suor amb IPX4.

Els controls tàctils funcionen per respondre/penjar: tocant dues vegades qualsevol dels auriculars; reproduir/interrompre: tocant dues vegades l’auricular dret; activar Assistent de veu: tocant dues vegades l’auricular esquerre.

Els auriculars s’ajusten bé gràcies als broquets en angle oblic que es col·loquen de forma còmoda i segura als canals auditius, per a més tenir un aïllament eficaç del soroll.

Preu

El preu d’aquests auriculars ronda els 24 euros.

Definició

Marca: Omthing

Color: Negre

Tipus de connector: Sense fil

Factor de forma dels auriculars: In Ear

Cancel·lació de soroll ambiental

Pes total del producte: 43 grams

4 micròfons ENC

Lleuger i portàtil

Ajust còmode i segur

Greus extra

20 hores d’autonomia

Destaquen per

Trucades de qualitat notable, ja que estan equipats amb 4 micròfons amb cancel·lació de soroll que permeten una escolta clara fins i tot en entorns sorollosos, tal com si s’estigués parlant cara a cara.

Notícies relacionades

Bon treball dels greus, ja que el controlador dinàmic de 7 mm reprodueix el baix profundament a les orelles.

Bona autonomia, ja que la funda de càrrega portàtil pot alimentar fins a 20 hores de temps reproducció.

Temes:

Gadgets +Digital