Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER REGALAR

Idees per posar-ho fàcil als Reis d’Orient

També aquest any serà la tecnologia un dels regals estrella del dia de Reis, una tipologia de productes amb ofertes destacades, molt ben rebuda pels usuaris i amb novetats rellevants que permeten triar el més original

Idees per posar-ho fàcil als Reis d’Orient
11
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sota l’arbre ja tenen el seu lloc les sabates amb gra, mentre els desitjos parlen de presències perdudes, de salut, de llocs als quals no vam ser, de monedes encallades a les carteres a l’espera de fonts. Mentrestant, els Reis s’acosten carregats, una altra vegada, de productes tecnològics (un 39% del total de regals): videojocs, mòbils, auriculars, smartwatches, robots, discos de memòria, ordinadors per a un curs incert.... Aquest any els preus de compra seran determinants, no s’invertirà tant com en el passat i es comprarà molt per internet, fins i tot productes de segona mà i reciclats, segons posa de manifest un estudi realitzat per Mondial Relay per a la plataforma Ipsos Digital. I aquí van les idees.

Auriculars VerveBuds 100 de Motorola

Els VerveBuds 100 de Motorola són auriculars que harmonitzen la sonoritat amb un disseny ergonòmic i un preu assequible. Són compatibles amb els assistents de veu Alexa, Siri i Google Assistant. Per a aquells a qui els agrada les activitats a l’aire lliure o el gimnàs, disposen de certificat IPX5 de resistència a esquitxades d’aigua i suor. Ofereixen una autonomia de 14 hores de durada: amb capacitat de 5 hores de reproducció als auriculars, més 9 hores addicionals mitjançant l’estoig de càrrega portàtil. Integren micròfon per fer trucades, amb funció de mans lliures. Juntament amb els auriculars se subministra la funda de càrrega, un joc de coixins i un cable USB. Es troben disponibles en blanc i negre per un preu recomanat d’uns 40 euros.

Assecador EH-NA98 de Panasonic

Panasonic ha desenvolupat l’assecador EH-NA98, amb Nanoe, una tecnologia de la marca que millora la hidratació i proporciona un extra de brillantor al cabell. Incideix directament en les cutícules perquè el cabell creixi fort i renovi el seu aspecte. El broquet d’assecatge ràpid emet fluxos d’aire forts i febles, que separen els flocs per millorar l’assecatge. Proporciona ions d’humitat de mida nano a la pell del rostre, cosa que resulta adequada per a persones amb pell seca o molt seca. El producte té un preu que ronda els 199 euros.

Echo Show 10 d’Amazon

El nou Echo Show 10 és una reinterpretació completa d’Alexa amb pantalla, i ha sigut millorat en diversos aspectes. Presenta una pantalla HD de 10 polzades adaptativa, que rota automàticament per mantenir-se a la vista quan s’interactua amb Alexa. El nou motor sense escombretes és silenciós, cosa que significa que no se sent res mentre està rotant. La nova càmera de 13 megapíxels amb gran angular utilitza l’enquadrament automàtic per mantenir en primer pla el parlant. A mesura que l’aparell es mou, també ho fan els dos tweeters frontals i el woofer,, i proporciona un so direccional que s’adapta automàticament a l’espai. Està dissenyat i fabricat amb diverses capes de protecció de la privacitat. Echo Show 10 (249,99 €) està disponible en color antracita i blanc.

Ordinador portàtil Swift 5 d’Acer

Acer té al seu catàleg el portàtil model Swift 5 amb processador Intel Core d’11a generació. El guardonat model ha sigut provat, afinat i validat per complir els requisits de la plataforma Intel Evo. Compta amb una pantalla tàctil Corning Gorilla Glass, amb l’opció d’incloure una solució antimacrobiana al plafó tàctil, teclat i totes les cobertes del dispositiu. Preparat per oferir un òptim rendiment mòbil, integra característiques immersives que milloren l’experiència general, incloent l’activació instantània, Gràfics Iris Xe, pantalla brillant i connectivitat estable. Compta amb una bateria que dura tot un dia i càrrega ràpida, capaç de donar quatre hores d’ús amb uns 30 minuts de càrrega. Destacar la seva frontissa especialment dissenyada per elevar el dispositiu quan s’obre, cosa que millora l’ergonomia mentre s’escriu, proporciona un millor rendiment tèrmic i manté l’enfocament a la pantalla vibrant Full HD de 14 polzades. El preu parteix dels 1.099 euros.

Smartphone Galaxy M51 de Samsung

Smartphone

El model de la sèrie M de Samsung, el M51, ve amb una pantalla sAMOLED Plus Infinity-O de 6,7» per oferir experiència immersiva i una càmera quàdruple de 64 MP, amb funció de captura única, processador Qualcomm Snapdragon 730G i una bateria de 7000 mAh. Aquest tipus de bateria està pensat per als joves, que passen cada vegada més temps amb els seus dispositius mòbils. Galaxy M51 també inclou un carregador ultraràpid de 25 W que recarrega la bateria en menys de 2 hores. Destaquem la lent ultra gran angular de 12 MP amb un camp de visió de 123 graus, mentre que la lent macro de 5 MP realitza els primers plans i la lent de profunditat de 5 MP permet fer retrats amb enfocament. Galaxy M51 ofereix vídeo en 4K. La seva cambra frontal de 32 MP permet gravar en 4K i realitzar selfies en càmera lenta. Està disponible en negre i blanc a un preu de 389 euros.

Altaveu Mi Smart Speaker de Xiaomi

Xiaomi compta al seu catàleg amb Mi Smart Speaker, un altaveu intel·ligent que incorpora Google Assistant, cosa que permet als usuaris fer consultes, disfrutar de continguts d’entreteniment, planificar el dia i controlar els dispositius intel·ligents de la llar, entre altres funcions, totes elles en mode de mans lliures. Fa possible transmetre música des d’un equip intel·ligent, a través de Chromecast, i tenir una òptima qualitat de so gràcies a l’altaveu de 12 W i a la compatibilitat amb so DTS personalitzat. Té acabat metàl·lic i un disseny minimalista, i incorpora un plafó tàctil i un anell de llums LED a la part superior, les notificacions de la qual variaran de color en funció de les diferents operacions que s’estiguin realitzant. El seu preu és de 49,99 €.

Smartphone Razr 5G de Motorola

Smartphone

El Motorola Razr 5G és l’evolució del mític Razr, tot un símbol que ja forma part de l’imaginari col·lectiu, i que torna renovat. A més del seu elegant disseny plegable, incorpora una pantalla externa Quick View (o de vista ràpida) que permet veure les notificacions d’un cop d’ull. El revolucionari material flexible permet que la pantalla OLED de 6,2’’ es plegui per la meitat, o sigui que cap perfectament al palmell de la mà o a la butxaca. El metall perfectament confeccionat i el vidre afegeixen un aspecte únic a aquest disseny icònic. Com a novetat introdueix la capacitat del 5G en un dispositiu que es doblega a la meitat de la mida d’altres telèfons. El disseny és repel·lent a l’aigua. Costa uns 1.500 euros.

Auriculars per a juganers de HyperX

HyperX, la divisió gaming de Kingston Technology ha anunciat els auriculars Cloud Buds sense fil. Ofereixen una connexió sense fil Bluetooth 5.0 que funciona amb Qualcomm aptXTM HD i compta amb controladors de 14 mm per donar un so envoltant. És un equipament discret i portàtil, que assegura una experiència immersiva en moviment, i el fa adequat per a diferents entorns. Arriba amb tres mides de capçals de silicona per a un bon ajust i també compta amb una banda per al coll, un micròfon integrat i botons multifunció per respondre trucades, controlar pistes d’àudio i activar els assistents digitals. Compatible amb dispositius multimèdia amb tecnologia Bluetooth, i ofereix fins a 10 hores de durada de la bateria mitjançant una sola càrrega. Està disponible per uns 60 €.

Rellotge intel·ligent d’Oppo

L’Oppo Watch de 46 mm compta amb una pantalla de doble corba que fa fàcil la interacció i ofereix imatges envoltants. Disponible en colors negre o glossy gold, disposa de capacitat multitasca, sistema Wear OS by Google i diferents capacitats gràcies a l’optimització de la marca que fa possible canviar entre rols, tasques i treballs sense trencar el ritme diari. El model (LTE) té una eSIM que permet estar connectat sense necessitat de portar a sobre l’smartphone. Inclou funcions esportives amb entrenaments personalitzats. Disposa d’una bateria de notable autonomia, fins a 36 hores. El preu és de 399 €.

Auriculars Crusher Evo de Skullcandy

Skullcandy, marca d’àudio lifestyle, ha llançat una versió millorada dels baixos hàptics sensorials patentats, afegit al so personalitzat d’Audiodo, amb una tecnologia d’àudio progressiu i personalitzable a través de l’app de Skullcandy. Ofereixen una experiència sonora envoltant. El Crusher Evo permet sentir els greus de manera especial gràcies a la seva tecnologia patentada de greus ajustables. Els controls estan ubicats en botons tàctils fàcils d’utilitzar. La càrrega ràpida brinda quatre hores de temps d’escolta després de 10 minuts de càrrega, i una càrrega completa permet mantenir la música fluint durant 40 hores. Disseny robust, disponibles en diferents colors. El preu ronda els 170 euros.

Cub de Rubik GiiKER Supercube I3S

Si alguna cosa hem fet tots en aquest confinat 2020 ha sigut redescobrir els passatemps. Per als qui busquen entreteniment per a hores i hores, aquest cub de Rubik I3S ha sigut dissenyat perquè, sincronitzat amb l’smartphone a través d’una app, ofereixi diferents maneres de joc com partides cronometrades o reptes com realitzar patrons o col·locar peces en punts definits. El cub incorpora sensors interns, per la qual cosa l’aplicació sap en tot moment en quina posició es troben totes les peces. Té un preu d’uns 51 euros.

Robot aspirador Baamba Gyro Pro Suction 4400 de SPC

El Baamba Gyro Pro Suction 4400 és la solució per als que vulguin oblidar-se de l’escombra: aquesta referència de SPC, 4 en 1, escombra, aspira, passa la mopa i frega. Integra giroscopi per a una neteja ordenada a tota mena de terres, mentre que el seu dipòsit mixt permet continuar escombrant i aspirant mentre frega. Ha sigut dissenyat amb funció Pro Suction, una turbina que maximitza la potència fins als 4.400 Pascals. Integra una bateria de Ió-Liti de 5.200 mAh, que ofereix una vida llarga i redueix el temps de càrrega. Quan la bateria està a punt d’esgotar-se, el robot torna automàticament a l’estació base, per realitzar la càrrega i quedar disponible per a la seva següent sessió de neteja. Gràcies a la connexió a SPC IoT, l’usuari podrà elegir el seu mode de neteja, quan i des d’on vulgui. Està disponible a un preu de 289,90 euros.

Ordinador Magicbook 14 d’Honor

El portàtil MagicBook 14 d’Honor aporta un disseny compacte, prim i lleuger, pensat per a joves en moviment. Està equipat amb una bateria de fins a 10 hores de durada, pantalla FullView amb una relació pantalla-cos maximitzada, un nucli potent per a un rendiment ultraràpid i uns gràfics millorats, així com una interconnectivitat intel·ligent entre l’smartphone i el portàtil. El preu recomanat és de 579,90 € (inclou l’Honor Mouse amb Bluetooth, l’Honor Band 5 o els auriculars Honor Sport).

Router portàtil Mi-Fi M7000 de TP-Link

Router

Per als qui estiguin de teletreball i necessitin una òptima connexió wifi, la firma TP-Link disposa d’un router portàtil 4G capaç d’oferir una estable connexió en tot moment. Entre els seus avantatges està el poder connectar fins a 10 dispositius simultàniament, una bateria de 2.000 mAh per a vuit hores d’ús, i l’admissió de l’última generació de 4G FDD / TDD-LTE, compatible amb la xarxa de la majoria dels països i regions. L’M7000 presenta un disseny compacte i fàcil d’utilitzar, és suficient amb inserir una targeta SIM i pressionar el botó d’encesa. El punt d’accés 4G d’alta velocitat serà operatiu dins del mig minut següent. Disponible a un preu aproximat de 52 euros.

Rellotge intel·ligent Mibro Air de Xiaomi

Xiaomi compta entre la seva oferta internacional amb Mibro Air, un econòmic smartwatch que arriba a les botigues per menys de 30 euros, per buscar el favor del públic en aquesta campanya de Reis. Ve amb un sensor òptic de freqüència cardíaca, una bateria de 200 mAh que promet una autonomia de fins a 1 setmana i 25 dies en espera, així com compatibilitat amb diverses activitats esportives. Afegeix una pantalla tàctil a color d’1,28 polzades amb 240x240 píxels de resolució protegida per un marc metàl·lic. El cos té unes dimensions de 42 mm de diàmetre i 9,2 mm de gruix, amb un pes de 40 grams, incloent la corretja de goma. Respecte a la seva construcció, és resistent a l’aigua i a la pols amb especificació IP68. Tot i que no té funció de GPS, és compatible amb fins a 12 esports diferents i compleix les funcions de notificació de missatges i trucades, quantificació de l’activitat diària o monitoratge del son. Compta amb connectivitat Bluetooth 5.0 per vincular-se a telèfons mòbils iOS i Android.

Auriculars HS-3 Origem

Notícies relacionades

Els auriculars Origem HS-3 destaquen per la seva funció d’àudio HDR (High Dynamic Range) que ajusta de forma dinàmica les diferents freqüències de so per aconseguir un resultat sense distorsió, fins i tot a volum molt alt. També integren assistent de veu actiu, disponible mitjançant ordenis de veu, sense haver de tocar els auriculars. Se’ls pot demanar, per exemple, realitzar trucades, afegir recordatoris o buscar dades d’interès. La connexió amb el mòbil és mitjançant Bluetooth 5.0, per la qual cosa la compatibilitat està assegurada. La seva autonomia és de fins a 6 hores per càrrega. La recàrrega completa tarda 30 minuts, però si tenim pressa podem aprofitar la càrrega ràpida amb 10 minuts. El disseny és de tipus ‘in-ear’, però inclouen un ajust adaptable que impedeix que es moguin o caiguin fins i tot en les activitats esportives. Tenen certificació IPX5 i per tant són resistents a la suor i les esquitxades. Compten amb importants ofertes en període de campanya de Reis.

Localitzadors edició limitada de Tile

A totes les cases hi ha algú que ho perd tot. La solució arriba de la mà dels nous localitzadors Bluetooth de la firma Tile. Aquest any, la companyia ha llançat una gamma d’edició limitada, disponible en una selecció d’originals i atractius dissenys, per ajudar els més despistats a portar un registre dels seus articles. Els localitzadors sense fils estan disponibles amb embolcall de regal opcional. L’impressionant model Holiday Luxe es comercialitza des d’uns 37 euros.

Temes:

Gadgets +Digital