Secció recomanada per

Apple presenta els auriculars AirPods Max, un dispositiu sense fil tipus diadema amb disseny acústic a mida i xips H1

Apple presenta els auriculars AirPods Max, un dispositiu sense fil tipus diadema amb disseny acústic a mida i xips H1
2
Es llegeix en minuts

Apple ha anunciat els AirPods Max, els seus nous auriculars sense fil de tipus diadema amb disseny circumaural per a un so d’alta fidelitat.

Els AirPods Max combinen un disseny acústic a mida, xips H1 i un software avançat que potencia l’àudio computacional per oferir una experiència d’àudio amb equalització adaptativa, cancel·lació activa de soroll, mode de so ambient i àudio espacial.

Els AirPods Max estan disponibles en cinc colors –gris espacial, plata, blau cel, verda i rosa–, i es poden encarregar des d’aquest dimarts per 629 euros, amb disponibilitat a partir del 15 de desembre, com informa la companyia en un comunicat enviat a Europa Press.

La companyia explica que ha dissenyat «meticulosament» tots els elements dels AirPods Max per oferir «un rendiment acústic excepcional a cada usuari».

L’estructura de la diadema s’ha fabricat en acer inoxidable, i està recoberta per una malla transpirable que està dissenyada per distribuir el pes i reduir la pressió sobre el cap. Per la seva part, els braços telescòpics de la diadema s’estenen amb fluïdesa i mantenen la posició per proporcionar l’ajust que busca l’usuari.

Cada casc s’acobla a la diadema mitjançant un mecanisme que equilibra i distribueix la pressió de l’auricular, a més de permetre que giri i pivoti de forma independent per adaptar-se al contorn particular del cap de l’usuari. Els coixinets fan servir escuma viscoelàstica per a un aïllament eficaç.

Els usuaris poden controlar aquest accessori amb la ‘digital crown’, inspirada en l’Apple Watch. Ofereix un control de volum i la possibilitat de reproduir o posar en pausa l’àudio, saltar pistes, respondre i penjar trucades, i activar Siri.

Els AirPods Max inclouen un transductor dinàmic de 40 mm dissenyat per Apple que «proporciona greus rics i profunds, mitjans precisos i una extensió d’aguts nítida i neta».

El seu motor de dos anells magnètics de neodimi manté una distorsió harmònica total inferior a l’u per cent en tot l’espectre audible, «fins i tot a volum màxim», asseguren des d’Apple.

Els 10 nuclis d’àudio dels AirPods Max (capaços de realitzar 9.000 milions d’operacions per segon), l’àudio computacional ofereix una experiència d’escolta que inclou equalitzador adaptatiu, cancel·lació activa de soroll, mode de so ambient i àudio espacial.

Notícies relacionades

Aquests auriculars utilitzen sensors òptics i de posició per detectar automàticament si l’usuari els porta posats. En tal cas, reprodueixen àudio i poden posar-lo en pausa si se’ls treu o aixeca un auricular.

Així mateix, ofereixen una autonomia amb fins a 20 hores de so d’alta fidelitat, conversa o reproducció de pel·lícules amb les funcions de cancel·lació activa de soroll i àudio espacial activades.

Temes:

Apple