Secció recomanada per

NOVETATS

Huawei llança els seus auriculars amb cancel·lació de soroll dinàmica i intel·ligent

Els nous FreeBuds Pro ofereixen una òptima experiència d'àudio perquè integren un innovador sistema de cancel·lació de soroll i funcions intel·ligents d'encesa

los-novedosos-auriculares-de-huawei

los-novedosos-auriculares-de-huawei

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Huawei ha presentat recentment els auriculars intel·ligents True Wireless Stereo (TWS), model FreeBuds Pro, que integren una nova tecnologia de cancel·lació de soroll dinàmic. Destaquen per un disseny original, una notable qualitat de so i comoditat durant l’ús.

Amb aquest model, Huawei posa el focus en el disseny i la comoditat. Prenent com a inspiració els principis del minimalisme, els FreeBuds Pro eliminen les característiques innecessàries i asseguren la funcionalitat de cada element que els conformen. Arriben amb tres mides diferents de taps de silicona, que es combina amb una funció de detecció d’ajust –disponible a l’aplicació Huawei AI Life- que permet trobar l’adaptació adequada a cada persona. Per aconseguir-ho, Huawei Audio Lab ha recollit i analitzat les dades del canal auditiu de més de 1.000 usuaris reals de tot el món.

Diferencials

La seva forma quadrada minimitza el soroll extern i afavoreix tenir un disseny a prova de vent que elimina els forats de captació de so. Això significa que l’usuari no es veu afectat pel soroll exterior al caminar, córrer o anar amb bicicleta. Un altre avantatge és que, sense gairebé esforç, es pot activar la cancel·lació activa del soroll, ajustar el volum, contestar trucades, prémer el play  i saltar cançons. Els gestos són intuïtius, ja que només cal tocar una àrea específica per accedir al control de l’equip. Important: analitza i pot detectar amb precisió els hàbits del propietari per minimitzar els tocs falsos.

Cancel·lació de soroll dinàmic intel·ligent

Aquests auriculars són, segons Huawei, el seu producte d’àudio més nou i avançat. Els enginyers de la marca han afegit una suspensió dinàmica personalitzada entre l’altaveu i el conductor dinàmic que, emulant una tècnica utilitzada pels principals fabricants d’Hi-Fi, permet estabilitzar el sistema acústic de tot l’auricular, reduint les vibracions per oferir un so nítid. Això es completa amb el Dynamic EQ Adjustment, una nova funció que utilitza les dades del micròfon de l’orella per optimitzar automàticament el so per al tipus d’orella de l’usuari.

Capacitats

Aquests són els primers auriculars TWS amb cancel·lació de soroll dinàmic intel·ligent que aporten millores respecte als seus predecessors. La cancel·lació del soroll s’incrementa fins a 40dB1 mentre que l’ajust a l’orella permet eliminar distraccions de forma natural. Per arribar a més capacitat, els micròfons duals col·locats dins i fora dels auriculars identifiquen ràpidament l’entorn i canvien automàticament entre els tres modes de cancel·lació de soroll (Ultra Mode, Cozy Mode i General Mode) per eliminar interferències. Estan preparats per detectar automàticament l’entorn i millorar l’experiència de cancel·lació de soroll.

Amb la cancel·lació activa de soroll activada, la bateria dura fins a 4,5 hores; si està desactivada, dura 7 hores sense necessitat de càrrega. Per aconseguir aquesta capacitat n’hi ha prou amb tocar el casc dels auriculars i controlar la cancel·lació del soroll.

Valors afegits

Notícies relacionades

Altres característiques intel·ligents són l’Awareness Mode i el Voice Mode que utilitzen els dos micròfons per ajudar els usuaris a escoltar l’entorn quan travessen la carretera o mantenen una conversa. La doble connexió amb els sistemes intel·ligents Android, iOS i Windows permet canviar sense problemes entre els dispositius, sense estar condicionats a una sola marca.

FreeBuds Pro és el primer auricular Bluetooth de doble antena intel·ligent, ja que cada casc està equipat amb dues antenes que ofereixen una cobertura de senyal omnidireccional de 360 graus per a una connexió més estable.

Temes:

Huawei +Digital