Secció recomanada per

NOVETATS

Motorola llança els moto g9 plus i moto e7 plus

Els nous dispositius aporten una bona càmera i bateries de notable autonomia. Els preus se situen en la gamma mitjana i bàsica

moto-g9-plus

moto-g9-plus

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La nova generació de smartphones que Motorola acaba de presentar al mercat destaca per aportar algunes de les característiques més demanades al mercat, com són: pantalles grans, bateries amb alta autonomia, rendiment dels processadors millorats, càmeres per a preses en qualsevol situació i preparades per a ‘selfies’, i preu competitiu.

Així és el moto g9 plus

Aquest és un dispositiu amb un bon processador que aporta òptim rendiment, un sistema de càmera quàdruple de 64 MP, una bateria de 5000 mAh i una singular pantalla Max Vision FHD + de 6,8 polzades amb HDR10.

La càmera principal de 64MP integra tecnologia Quad Píxel i visió nocturna que treballa en qualsevol condició de llum. Aporta una lent ultra gran angular que captura el món com es veu, una càmera de visió macro que acosta 4 vegades més que una lent estàndard per capturar petits detalls, i un sensor de profunditat per fer retrats d’aspecte professional.

Afegeix característiques d’intel·ligència artificial que neixen del seu processador Qualcomm Snapdragon 730G i afavoreixen la presa de fotos amb bona qualitat, així com un òptim rendiment en jocs. Aporta una millora d’un 57% en velocitat i d’una eficiència energètica d’un 20%.

Ve amb 128 GB d’emmagatzematge i és possible afegir-ne fins a 512 GB més amb una targeta microSD. Destaca per la seva bateria de 5000 mAh que li dona dos dies de vida útil amb una càrrega i permet escoltar música durant 147 hores, mirar vídeos durant 19 hores o navegar durant 14 hores. Arriba amb el carregador TurboPower 30 que dona 12 hores d’energia per 10 minuts de càrrega.

Així és el moto e7 plus

Presenta un sistema de càmera dual de 48 megapíxels amb un sensor de profunditat que afegeix un efecte bokeh als retrats, juntament amb la tecnologia Quad Píxel i la visió nocturna.

El dispositiu funciona amb una bateria de 5000 mAh per a més de dos dies amb una càrrega. Destaca pel seu rendiment un 50% més ràpid que la generació anterior gràcies al seu processador Snapdragon 460. La pantalla Max Vision HD + de 6,5 polzades té una relació d’aspecte de 20: 9 amb una pantalla de cos sencer.

Preu i oferta de llançament

Notícies relacionades

El moto g9 plus ja està disponible a un preu de venda recomanat de 269 €. El moto e7 plus també es pot comprar ja a un preu de venda recomanat de 159 €.

Fins al 30 de setembre aquests dispositius es podran reservar amb un descompte de 30 € en el cas del moto g9 plus i de 20 € amb moto e7 plus.

Temes:

Mòbils +Digital