Secció recomanada per

LG inclou el control de veu d'Amazon Alexa als seus últims televisors

Aquesta nova funcionalitat permet als usuaris donar ordres de veu directes a la tele i interactuar amb l'equip

lg-nanocell

lg-nanocell

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia LG acaba d’anunciar el llançament del control de veu d’Amazon Alexa mitjançant un mans lliures integrat al Magic Control dels televisors intel·ligents LG OLED i NanoCell ThinQ. Els usuaris podran parlar amb Alexa directament a través del seu Smart TV per reproduir música, escoltar notícies, comprovar el temps o controlar la llar intel·ligent. En aquesta actualització s’inclouen a més suport de càmera domèstica intel·ligent, temporitzadors, alarmes, recordatoris, anuncis i notificacions.

Actualització per a vuit models

El nou control per veu d’Alexa està disponible a través d’una actualització de microprogramari en vuit televisors: LG Oled Signature ZX Series 8K, LG Oled WX Series Wallpaper 4K, LG Oled GX Sèries Gallery 4K i els models de la sèrie LG NanoCell99 8 K. 

Notícies relacionades

Per configurar Alexa cal mantenir premut el botó de Prime Video del Magic Control o obrir l’aplicació Alexa des de la barra Smart TV. Després del registre és possible interactuar amb Alexa directament amb el mans lliures.

Els usuaris que desitgin continuar utilitzant el botó micròfon hauran de mantenir premut el botó Prime Video en el seu comandament Magic Control i accedir a Alexa. Totes les funcions disponibles funcionen tant en les maneres de mans lliures com prement el botó micròfon.

Temes:

+Digital