Secció recomanada per

Arriben noves possibilitats de seguretat intel·ligent per a la llar

Nuki, empresa que desenvolupa panys intel·ligents de seguretat, anuncia la disponibilitat de bateries recarregables per als seus productes

nuki white-edition 3

nuki white-edition 3

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’empresa Nuki, dedicada al desenvolupament de tecnologia per a accessos intel·ligents, ha presentat novetats destacades durant la celebració d’IFA 2020. El CEO de la companyia Martin Pansy ha sigut l’encarregat d’anunciar l’arribada de la bateria recarregable Nuki Power Pack, el llançament d’una edició limitada del pany en color blanc, la creació del Nuki Club, un punt de trobada de la comunitat d’usuaris a través del qual es gestiona un servei d’instal·lació.

Bateries recarregables 

Nuki Power Pack per als panys Nuki Smart Lock és una bateria que arriba a doblar la capacitat de les piles AA convencionals, i possibilita mantenir en funcionament el pany durant 12 mesos amb una sola càrrega. Fa possible controlar la bateria restant a través de l’‘app’ de Nuki, que avisa quan queda menys d’un 20%. Pot recarregar-se fins i tot sense extreure’s del pany mitjançant un cable tipus C. Es tracta d’una solució que fa més sostenible l’ús del pany intel·ligent. La bateria podrà adquirir-se a partir d’octubre per 49 € i és compatible amb els models de Nuki Smart Lock.

Versió el color blanc i comunitat d’usuaris

El pany intel·ligent Smart Lock disposarà d’una versió en color blanc, també a partir de l’octubre   

Notícies relacionades

Nuki va néixer gràcies a una comunitat, la formada per les persones que van creure en el projecte i van decidir recolzar-lo mitjançant donacions a Kickstarter. Ara es fa un pas més per crear un fòrum de desenvolupadors que millori les funcionalitats del producte i de forma a les peticions dels usuaris, desenvolupant perifèrics com Opener o compatibilitats amb els assistents de la llar.

Servei d’instal·lació 

La firma ha anunciat la disponibilitat d’un nou servei d’instal·lació, integrat per un equip que s’encarregarà del muntatge i configuració del Nuki Smart Lock, el Nuki Opener, i altres complements sol·licitats pels nous clients. Aquest servei està disponible en setembre a Viena, Munic, Berlín, Düsseldorf i Colònia, i s’espera expandir-lo a noves ciutats europees aviat.

Temes:

Gadgets +Digital