Secció recomanada per

AVUI A LA VENDA

El OnePlus Nord ja està al nostre mercat

L'últim dispositiu de la marca es posiciona en la gamma mitjana a un preu inferior als 400 euros

one plus nord

one plus nord

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

OnePlus posa avui a la venda al nostre mercat el seu esperat producte, el OnePlus Nord. Després de tres rondes de comandes per endavant i la celebració d’un esdeveniment pop-up online que va comptar amb més de 30.000 participants, el model està ja a la venda a la pàgina de la companyia i a Amazon.es.

Preus del OnePlus Nord.

El Nord compta amb un complet sistema de càmera i una experiència d’usuari fluida gràcies al processador Qualcomm Snapdragon 765G 5G, cosa que ajuda també a marcar el començament de l’era 5G, a preus accessibles.

Igual com el vaixell insígnia de la marca, el OnePlus 8, compta amb el sensor IMX586 de 48 MP de Sony amb obertura d’f/1,75 que permet l’entrada d’una gran quantitat de llum, així com estabilització òptica d’imatge (OIS) per reduir el desenfocament i els moviments bruscos, tant en foto com en vídeos. Amb una càmera de 32 MP i una lent ultra gran angular de 8 MP, permet una notable qualitat de les preses.

Notícies relacionades

La pantalla Fluid AMOLED de 6,44 polzades i taxa de refresc de 90 Hz ofereix una experiència de visionament envoltant i un temps de resposta millorat. És compatible amb el sistema de càrrega ràpida Warp Charge 30T que fa possible que la bateria de 4.115 mAh assoleixi un 70% d’autonomia en mitja hora, i la velocitat de càrrega no es veurà reduïda al jugar a videojocs o navegar per les xarxes socials.

OnePlus Nord està disponible en la versió de 8GB/128GB/8GB/128GB per 399 euros, i la versió de 12GB/256GB/12GB/256GB per 499 euros en Blue Marble i Gray Onix.

Temes:

Mòbils +Digital