Secció recomanada per

INNOVACIONS

Arriba al mercat Selpic P1, una impressora portàtil súper mini

Es tracta d'un equip d'injecció de tinta sense fil capaç d'imprimir text, logotips, mems, codis QR, codis de barres, etc. en una gran varietat de superfícies

selpic-p1

selpic-p1

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Nascuda a la plataforma de finançament col·lectiu d’Indiegogo, on es poden veure alguns dels productes més innovadors del mercat actual, ja es comercialitza la que de moment és la impressora portàtil més petita disponible, ja que té una mida semblant a la d’un bolígraf. Es presenta com una solució per imprimir documents sobre qualsevol superfície: és la Selpic P1

Ha sigut desenvolupada per Selpic Inc., empresa del sector de solucions d’impressió digital, i es configura com un dispositiu mini que s’utilitza com a impressora portàtil per a esdeveniments laborals i d’oci. Es poden imprimir fotos, textos i logotips, estampar codis de barres i codis QR sobre qualsevol superfície. Per la seva configuració, és prou potent per imprimir fins i tot en corbes i superfícies desiguals de manera eficaç.

Característiques de Selpic P1

El dispositiu pesa poc més de 90 grams, funciona amb una bateria de 7 volts que permet unes 3 hores d’ús. La seva resolució arriba a 600 DPI i treballa amb tinta a base d’aigua, amb colors vius i resistents. Es presenta com una solució òptima en mobilitat. 

L’aplicació de control

El dispositiu funciona mitjançant una aplicació mòbil que s’instal·la a l’smartphone  o a l’ordinador (Windows o Mac), des de la qual es pot pujar la imatge o text que es vol imprimir. Una cop pujada, només cal prémer el botó d’imprimir a la Selpic P1 i mantenir-la anivellada sobre una superfície mentre es mou lateralment.

Tipologia d’impressió

Aporta una resolució de 600 DPI. Els cartutxos estan equipats amb 300 broquets i 0.002 polzades d’espai entre broquets, que poden expulsar 18 milions de gotes per segon cadascun.

Aquesta impressora ofereix 8 colors de cartutxos per triar i poder satisfer diferents demandes d’impressió personalitzada. Imprimeix colors llampants tant en superfícies fosques com clares.

Valors afegits

Un avantatge destacat és que pot imprimir pràcticament sobre totes les superfícies, ja siguin irregulars o corbades. També pot imprimir de manera vertical o horitzontal i fins i tot es pot canviar el sentit de la impressió per fer-ho d’esquerra a dreta o de dreta a esquerra.

Pot treballar durant tres hores contínues de manera autònoma i es carrega amb un cable USB-C. Segons el fabricant, amb una sola càrrega, la Selpic P1 pot imprimir més de 90 pàgines de paper A4.

Imprimeix imatges amb una resolució de 600 DPI i ofereix 8 colors de cartutxos per poder personalitzar-la.

Aposta més ecològica

Tant els cartutxos com la impressora estan fets amb un aliatge d’alumini i plàstics reciclats que no perjudiquen el medi ambient. Això és possible perquè les seves funcionalitats s’aconsegueixen mitjançant software i programes

El producte en ús

Aquest dispositiu portàtil és compacte, lleuger i fàcil, de manera que pot imprimir amb nitidesa sobre diferents superfícies.

Com que és petita i pesa poc, es pot portar a la butxaca, al bolso i en maletins.

És compatible amb impressió horitzontal i vertical. Es pot canviar la direcció d’impressió, d’esquerra a dreta o de dreta a esquerra.

Notícies relacionades

S’ajusta bé la mà gràcies a la forma que té, semblant a un bolígraf.

Preu

La Selpic P1 es troba disponible per uns 90 euros.

Temes:

Gadgets +Digital