Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER A UN ESTIU DIFERENT

Mòbils d'alta resistència i amb tres anys de garantia

Crosscall ha posat al mercat la gamma Core, més resistent i preparada per a condicions extremes en l'àmbit laboral i d'oci

core-m4

core-m4

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca francesa Crosscall, dedicada al desenvolupament i comercialització de mòbils rugeritzats, ha presentat recentment la seva nova gamma Core, a què dona tres anys de garantia obrint el camí cap a una telefonia més sostenible i contra l’obsolescència programada.

En els últims 10 anys la firma ha estat treballant en el desenvolupament de productes específics d’alta resistència, que estan validats per més de 80 proves fetes en laboratoris externs. L’objectiu és oferir equips d’alta resistència, estancs i amb bateria de llarga vida.

«Per a nosaltres, aquest pas representa la primera peça d’un projecte que consisteix a allunyar-nos de la telefonia tradicional de consum i acostar-nos encara més a una telefonia basada en les necessitats reals de l’usuari i en la sostenibilitat», afirma Cyril Vidal, fundador i president de Crosscall. «La nostra marca està basada en la idea que un telèfon està fet per satisfer les necessitats d’ús reals ajustant-se a l’estil de vida de cada usuari, i per funcionar i durar sigui quin sigui l’ambient i les circumstàncies a què estigui exposat».

Tipologia de client

Crosscall dirigeix els seus productes a públics que busquen un telèfon durador, adaptable a activitats quotidianes, sense haver de tenir cap precaució en particular. Es tracta d’una gamma de productes versàtils i duradors per a ús laboral i d’aventura.

Tot i que la nova gamma Core ha sigut dissenyada principalment per a professionals i concebuda tenint en compte els usos específics de diferents verticals de negoci, també ha sigut essencial cobrir les necessitats d’usuaris particulars exigents

Composició de la gamma

Core-T4, és una tauleta rugeritzada amb la certificació AER (Android Enterprise Recommended) de Google. La seva novetat més significativa és que pot allotjar una oficina mòbil per a condicions extremes i un dispositiu mòbil per a l’entreteniment.

La seva certificació AER permet als professionals portar-hi les eines digitals necessàries. Amb una pantalla de 8 polzades, processador Qualcomm 450 i memòria 3GB / 32GB, es pot utilitzar amb una sola mà, en posició vertical o horitzontal; i compta amb safata doble SIM. Integra connectivitat wifiI i 4G+ i de sèrie porta una bateria de 7000 mAp, per aguantar una jornada laboral.

Resistent i estanc (IP68), la tauleta està equipada amb una càmera posterior de 13 MP que permet fer fotos fins i tot sota l’aigua. Es pot adquirir per un preu d’uns 520 euros.

El mòbil Core-X4 amb format 18:9, també amb certificació AER, és un smartphone avançat i amb rendiment òptim que incorpora components com el processador Qualcomm Snapdragon SDM 450. Havent passat més de 100 proves de resistència, suporta cops i immersions.

Les funcions Wet Touch i Glove Touch, permeten l’ús de la pantalla amb dits molls i qualsevol tipus de guant, estan molt valorades en entorns de treball a exterior, i resulten útils en el dia a dia, quan plou, es tenen les mans humides o quan es porten guants pel fred.

A més dels beneficis de resistència, estanquitat i llarga durada de la bateria, comuna en tota la gamma, ve equipat amb un sensor de foto i vídeo de 48 MP que utilitza la tecnologia Fusion 4. Aquesta tecnologia permet que els píxels s’agrupin de 4 en 4 (resolució de 12 MP), de manera que puguin absorbir 4 vegades més llum, aconseguint així bones fotos fins i tot en ambient de poca lluminositat.

En entorns de treball, gràcies als dos botons laterals programables, es pot assignar un d’ells a una aplicació push-to-talk per utilitzar l’smartphone  com un walkie-talkie. Els professionals que treballin de manera aïllada i remota poden tenir més seguretat en la seva activitat configurant un altre dels botons per accedir ràpidament a la funció de socors, que detecta caigudes i falta de moviment.

L’X4 permet canviar de l’ús professional a l’ús personal gràcies a la seva safata triple per allotjar 2 targetes SIMs i una micro SD. El seu preu és de 470 euros.

El Core M4, és un mòbil amb una pantalla de 5 polzades en format 18:9. Amb mida i pes inferior als altres ‘smartphones’ de la seva gamma, es pot subjectar i utilitzar fàcilment amb una sola mà. Amb un processador Qualcomm 215 i 2GB/32GB/2GB/32GB de memòria, ve amb Android 9 i té funcionalitat de doble safata per a targeta SIM.

Especialment adaptat per a flotes d’empresa, compleix amb els requisits establerts en el programa Android for Work (funció zero touch, compatibilitat amb els principals EMM, actualització de pedaços de seguretat, etc.). Ve equipat amb un botó lateral que pot configurar-se per utilitzar una aplicació push-to-talk, que converteix el mòbil en un walkie-talkie. La segona tecla programable pot configurar-se per a qualsevol altre ús (SOS, aplicació específica del negoci, càmera de fotos...)

Notícies relacionades

El dispositiu utilitza components de marques reconegudes, com la seva pantalla amb Corning glass o el seu processador Qualcomm 215 de 64-bit de quatre nuclis gravats en 28nm. Aquest processador forma part del life extended program per garantir actualitzacions i millores, així com la durabilitat dels components. El seu preu és de 310 euros.

Finalment s’ha de destacar el Core-M4 GO, que compleix les mateixes promeses de la resta de ‘smartphones’ de la marca, amb l’ADN de Crosscall, però de manera simplificada i per tant més assequible. Equipat amb una versió lleugera d’Android (Android GO), té una càmera de 12MP i una bateria de 3000 mAp, suficient per durar un dia complet. El seu preu és de 230 euros.

Temes:

Mòbils +Digital