Secció recomanada per

LLANÇAMENT DE PRODUCTES

Arriba el Realme X50 5G, amb connectivitat 5G i pantalla de 120Hz per 349 euros

El dispositiu compta amb un processador Qualcomm Snapdragon 765 5G, 30W de càrrega ràpida i afegeix els auriculars de disseny Realme Buds Q

realme

realme

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Realme, marca de smartphones que està experimentant un gran creixement en les vendes, acaba de presentar en un esdeveniment online per a premsa, el Realme X50 5G, un mòbil amb connectivitat 5G per menys de 350 euros. Està equipat amb una pantalla de 120Hz, processador Snapdragon 765G i càrrega ràpida de 30W. En el mateix esdeveniment, també s’han presentat els Realme Buds Q, el primer producte d’edició especial True Wireless desenvolupat conjuntament pel dissenyador José Lévy i Realme Design Studio.

Un mòbil 5G a bon preu

Després del Realme X50 Pro, l’X50 5G és el segon smartphone 5G que la companyia llança a Europa. La marca ha anunciat el seu compromís amb el 5G al mercat europeu, informant que seran més els models llançats, a més té planejat unir-se als diferents actors locals per accelerar el desenvolupament d’aquesta xarxa. 

És compatible amb la xarxa completa 5G amb Snapdragon 765G, que inclou les 12 bandes de freqüència principals d’n1, n3, n41, n77, n78 i n79. També permet la doble SIM i la combinació de les dues xarxes 4G+5G. Permet l’acceleració de la xarxa wifi dual i la canal dual. L’acceleració de xarxa wifi dual possibilita la connexió de dos wifis al mateix temps per obtenir una xarxa més ràpida i estable alhora que redueix la latència.

Està equipat amb una pantalla de 120 Hz que té una taxa de refresc un 100% més alta en comparació amb una pantalla convencional de 60 Hz, aconseguint una experiència visual totalment fluida.

També compta amb la nova càrrega ràpida de 30W, fins i tot amb la pantalla encesa. En 30 minuts es carrega la bateria en un 70% i en menys d’una hora estarà totalment carregada.

Sistema de càmeres

Compta amb càmera frontal dual de 16MP integrada a la pantalla i una càmera quàdruple amb gran angular de 48MP. Suporta vídeo 4K i funció de superestabilització. Les sis càmeres proporcionen una notable experiència de foto i vídeo, fent preses de bona qualitat. Està equipat amb altaveus superlinear 1216 i compta amb certificacions Dolby Atmos i Hi-Res.

Preu

Arriba al mercat en colors gel platejat i verd Jungla, amb una única configuració: 6GB + 128GB per 349 euros. La compra oficial del Realme X50 5G arrencarà el 14 de juliol, però es podrà reservar des del mateix 8 de juliol, el dia del seu llançament al nostre mercat.

Auriculars Buds Q 

Realme Buds Q és el primer producte creat conjuntament per José Lévy en col·laboració amb Realme Design Studio.  Inspirat per la naturalesa, el dissenyador introdueix noves idees i elements de disseny per exemple es va inspirar en l’empedrat de la platja de Normandia on solia jugar durant la seva infantesa i va integrar aquestes formes corbades al disseny dels Realme Buds Q. Amb aquesta combinació, José Lévy i Realme Design Studio han barrejat naturalesa i tecnologia per donar a aquests auriculars una personalitat pròpia.

Així són els Buds Q

Expliquen amb un xip personalitzat R1Q per oferir superbaixa latència de 119ms, en la línia d’uns cascos amb cable. Suporta fins a 3 hores de trucada i 4,5 hores de reproducció de música; amb la seva carcassa de càrrega, ofereix una bateria total de 20 hores. També compta amb una unitat per a baixos de 10 mm,  juntament amb un diafragma especial de polímer compost de PEEK que pot emetre aguts clars i de rang mitjà i PU que emet baixos gruixuts i elàstics. Així mateix, suporta IPX4 de resistència a l’aigua, cosa que elimina la por de les esquitxades i de l’erosió per la pluja o la suor.

Per donar qualitat al producte, Realme ha comptat amb un equip especialitzat en sintonia d’àudio, que compta amb més de 10 anys d’experiència, per aportar una solució de millora de baixos composta DBB per a Realme Buds Q, a fi d’estimular la potència de les unitats grans i fer que els baixos siguin dinàmics i amb més capes. Són compatibles amb la codificació d’àudio AAC d’alta qualitat.

Notícies relacionades

Els auriculars poden ser reconeguts per qualsevol dispositiu mòbil una vegada que s’obre la caixa de càrrega i s’aparellen en segons. Els cascos es poden apagar una vegada que es fiquen a la caixa de càrrega, i és possible respondre/penjar trucades, canviar de cançó o despertar l’assistent de veu Breeno tocant un botó. També és possible utilitzar l’app Realme Link per personalitzar les funcions d’ús, consultar la bateria i actualitzar el microprogramari.

Proporcionen fins a 20 hores de bateria, i estaran disponibles a partir del 14 de juliol en colors blanc i negre, amb un preu de 29,99 euros.

Temes:

Mòbils +Digital