Secció recomanada per

CANVIS EN EL MERCAT

OnePlus entrarà en el segment de 'smartphones' econòmics amb el seu model Nord

L'arribada d'aquest terminal suposa la consecució de la nova estratègia comercial de la companyia, que introdueix nous productes a segments de preu més assequibles per als usuaris

filtracin-oneplus-nord

filtracin-oneplus-nord

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

OnePlus, marca de telefonia mòbil, anuncia l’ampliació de la seva gamma de smartphones amb una nova línia de producte, OnePlus Nord. Després de més de sis anys en què s’ha centrat en el desenvolupament de vaixells insígnia, Nord serà la primera família de smartphones de OnePlus que farà que l’experiència prèmium  de la companyia sigui més accesible en el mercat.

Notícies relacionades

La nova gamma de producte marca la consecució d’una estratègia comercial de la companyia basada en la comercialització de productes en segments de preu més assequibles. ‘El llançament de OnePlus Nord marca el començament d’un nou capítol. El nostre esperit Never Settle se centra a compartir la millor tecnologia i productes amb el món, però també es tracta de posar-nos a prova a nosaltres mateixos i sortir de la nostra zona de confort’, afirma Pete Lau, fundador i CEO de OnePlus. ’Estem molt orgullosos dels nostres productes estrella llançats fins ara, i continuarem creant noves famílies d’aquest tipus en el futur. No obstant, actualment tenim moltes ganes de poder compartir l’experiència OnePlus amb un major nombre d’usuaris a tot el món gràcies al llançament d’aquesta nova línia de producte’.

Aquest primer dispositiu estarà disponible a Europa i a l’Índia i per a un nombre molt limitat d’usuaris d’Amèrica del Nord. L’evolució i llançament del terminal es podran seguir en el compte oficial de OnePlus Nord a Instagram, així com a través de la web de la marca. 

Temes:

Mòbils +Digital