Secció recomanada per

AVUI A LA VENDA

Arriba al mercat el Motorola Edge, un 'smartphone' 5G per 599 euros

El dispositiu es caracteritza també per les notables prestacions de la càmera i per una bateria d'alta capacitat

motorola-edge

motorola-edge

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Motorola anuncia la disponibilitat al nostre mercat del model Motorola Edge, un smartphone amb una destacada càmera, un àudio d’òptima qualitat sonora, rendiment 5G i bateria d’alta capacitat. L’equip està disponible des d’avui, 8 de juny, amb un preu de venda recomanat de 599 euros.

L’Edge inclou un potent rendiment 5G sub-6 GHz i compta amb el processador Snapdragon 765 de Qualcomm, a més d’una bateria de 4500 mAh que el recolza i un sistema de triple càmera amb una lent principal de 64MP, una lent ultra gran angular de 16MP amb Macro Vision i un teleobjectiu de 8MP.

Pantalla

La seva pantalla Endless Edge el converteix en el dispositiu adequat per veure pel·lícules i programes de televisió, mitjançant les seves 6,7 polzades i la seva capacitat de mostrar mil milions de tons de color. Es tracta d’una pantalla corba que s’insereix en un dispositiu fi. Cal destacar que la funcionalitat Edge Touch permet interactuar amb l’equip sense necessitat de tocar-lo: s’il·lumina amb les trucades entrants, per mostrar l’estat de càrrega de la bateria i també amb les notificacions.

So i càmera

Una altra característica notable són els altaveus estèreo amb la tecnologia Waves, nascuda en estudis de gravació i utilitzada per productors de cine, música i televisió

 

Referent a la càmera, els 108MP del sensor de la seva lent principal fan del Motorola Edge un equip fora de sèrie. La seva tecnologia Quad Píxel i la seva triple càmera, permeten capturar fotos clares i nítides sota qualsevol tipus d’il·luminació. Compta amb estabilització de vídeo avançada que compensa el desenfocament de moviment, el canvi d’enfocament i les línies d’horitzó tortes, a més de permetre fer una foto de 20MP mentre es grava un vídeo.

Autonomia

Notícies relacionades

L’equip integra una bateria de 4500mAh, que ofereix una durada de dos dies complets d’ús, i inclou el carregador TurboPowerTM i càrrega sense fil, que permet compartir l’energia amb altres dispositius.

Valors afegits

Inclou la funcionalitat My UX, que dona als usuaris el control de la seva experiència mòbil, fent-la intuïtiva i personal. Per exemple, es poden crear temes propis triant entre fonts, colors, formes d’icones i animacions al sensor d’empremtes dactilars, entre altres capacitats.

Temes:

Mòbils +Digital