Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Així és el OnePlus 8 Interstellar Glow: preu i característiques

El dispositiu destaca pel seu disseny polit, una pantalla Fluid Display de 90 Hz i connectivitat 5G. El preu s'acosta als 810 euros.

interstellar-glow-oneplus

interstellar-glow-oneplus

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El més impactant d’aquesta versió del OnePLus 8 és el seu disseny, amb acabat iridescent, aconseguit mitjançant un complex procés d’enginyeria. La marca ha aconseguit donar forma a un equip molt compacte i lleuger (gruix de 8 mm i 180 g) que afegeix connectivitat 5G.

Pantalla Fluid Display de 90 Hz

La pantalla Fluid Display del OnePlus 8 Interstellar Glow ofereix una taxa de refresc de 90 Hz (és a dir, s’actualitza 90 vegades per segon), cosa que el converteix en un adequat terminal per veure sèries, pel·lícules i utilitzar-lo com a eina de treball. Compta amb un índex de precisió de color que permet percebre els detalls de la imatge de manera natural, així que els videojocs es perceben de manera òptima.

Sistema de càmeres 

El sistema de càmeres està compost per tres lents en què destaquen la càmera principal que compta amb un sensor Sony, i una lent ultra gran angular de 16 MP amb notables efectes panoràmics 

Valors afegits

Notícies relacionades

El dispositiu arriba amb una bateria millorada, que proporciona un 13% més de durada que el manté amb autonomia durant tot el dia. Així com tecnologia de càrrega ràpida que permet carregar el 50% de la bateria en 22 minuts.

Preu

El dispositiu ja està disponible en el mercat a un preu de 809 euros.

Temes:

Mòbils +Digital