Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Així és el Realme X3 SuperZoom: preu i característiques

El dispositiu amb 12 GB més 256 GB i un superzoom de 60 X ja es pot reservar i estarà disponible a partir del pròxim 4 de juny

realme-superzoom

realme-superzoom

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Realme, una marca de smartphones que està sorprenent al mercat pel seu important creixement en vendes, acaba de presentar el seu últim vaixell insígnia: realme X3 SuperZoom. Compta amb un processador Snapdragon 855 Plus i un espectacular superzoom de 60 X, preparat per fotografiar fins i tot un cel estrellat. També compta amb memòria UFS 3.0+Turbo Write+HPB, pantalla de 120Hz i càrrega ràpida de 30W per proporcionar a tots els usuaris un avançat equipament tecnològic.

Innovacions

Integra una càmera quàdruple de 64 MP amb superzoom, sensor Samsung GW1 d’1/1,72 polzades de 64 MP, àmplia obertura de f/1,8 i una lent 6P. Gràcies a la tecnologia Quad Bayer, utilitza píxels d’1,6 μm per obtenir imatges ben definides. La lent del zoom periscòpic 5 X va acompanyada d’una lent d’angle ultraample de 8 MP. La distància focal del realme X3 SuperZoom és de 16 mm a 124 mm, equivalent a ampliar suaument de 0,5 X a 60 X amb zoom híbrid. L’estabilització òptica de la imatge (OIS) facilita la presa de fotos, fins i tot a 100 metres de distància. Amb un camp de visió de 119°, la lent ultra gran angular de 8MP permet capturar imatges amb noves perspectives. La lent ultramacro fa possible acostar-se i descobrir la bellesa del micromon amb una distància de tret de 4 cm.

El dispositiu compta en exclusiva amb l’Starry Mode (mode constel·lació), que permet fer més de 10 fotos d’ultrallarga exposició en 32 segons amb un sol clic. A continuació, aquesta tecnologia la combina mitjançant intel·ligència artificial, per reproduir cada detall de la nit estrellada per mitjà de HDR i reducció de soroll en múltiples quadros.

Compta amb càmera selfie doble: la càmera principal amb un sensor Sony IMX616 de 32MP i un gran angle de 80,4°. La cambra ultra gran angular té un sensor de 8MP i compta amb un súper gran angular de 105°, de manera que el rang de disparament és 2,5 major. Mitjançant la correcció de deformació de vores, pot reconèixer els rostres i optimitzar els seus contorns quan es capturen a la vora de la foto.

Capacitat del processador

Com a vaixell insígnia de la gamma alta de realme, X3 SuperZoom ofereix un òptim rendiment gràcies a l’Snapdragon 855 Plus de Qualcomm, i UFS 3.0 amb un boost (TurboWrite+HPB). La tecnologia Turbo Write fa que la transferència de documents sigui més fluida i el HPB evita que el rendiment descendeixi després d’un ús prolongat. Per assegurar un rendiment fluid durant més temps, el dispositiu compta amb un sistema de refrigeració líquida que actua sobre totes les fonts de calor internes.

Valors afegits

La superfície de vidre utilitza la tecnologia AG per assolir un disseny fi i uniforme a tota la superfície del dispositiu. La pantalla de 6,6 polzades FHD+ Dual In-Display està coberta per Corning Gorilla Glass 5 amb una ràtio pantalla-cos del 90,6%. Té una freqüència de refresc de 120Hz, per la qual cosa produeix 120 fotogrames per segon. El nou i millorat sistema de càrrega ràpida 4.0 de 30W permet que l’‘smartphone’ es continuï carregant mentre es juga amb ell i la pantalla està encesa. La bateria de 4200mAh es carrega completament en 55 minuts i al 70% en només 30 minuts. També és compatible amb la càrrega ràpida de 20 W i la càrrega ràpida de 15 W.

Notícies relacionades

Compta amb una interfície d’usuari realme UI i és resistent a l’aigua gràcies a un sistema de tres capes mitjançant gel, silicona i un anell impermeable integrat al seu disseny. Afegeix un escàner d’empremtes dactilars de 0,3 s, un altaveu superlinear 1216 i GPS de doble freqüència, entre altres característiques.

Preus

Estarà disponible en dos colors: Blanc àrtic i blau glacial i en una configuració: 12GB+256GB per 499 euros. La precompra del realme X3 SuperZoom 12GB+256GB comença avui 26 de maig i sortirà a la venda el 4 de juny.

Temes:

Mòbils +Digital