Secció recomanada per

fitxatge tecnològic

L'espanyol César Cernuda, nou president de NetApp

L'expresident de Microsoft Llatinoamèrica dirigirà les operacions d'aquesta companyia líder en serveis de dades al núvol

CESAR CERNUDA, EJECUTIVO DE MICROSOFT

CESAR CERNUDA, EJECUTIVO DE MICROSOFT / LUISMA MURIAS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

NetApp, l’empresa líder en serveis de dades al núvol, ha anunciat el nomenament de l’asturià César Cernuda com a president, que despatxarà directament amb el CEO, George Kurian, a partir del mes de juliol.

Cernuda dirigirà les operacions internacionals, que inclouen vendes, màrqueting, serveis i suport. Cernuda s’incorpora a NetApp des de Microsoft, on ha sigut president de Microsoft Llatinoamèrica i vicepresident corporatiu de Microsoft Corporation. 

Aportarà a l’empresa una àmplia experiència transformant companyies i construint equips d’alt rendiment basats en la diversitat i amb enorme èxit en el núvol. En el seu càrrec com a president, César Cernuda continuarà amb el desenvolupament de l’estratègia de la companyia per liderar el canvi que s’està produint i capturar les noves oportunitats que es presenten, en especial en el món del núvol.

Les tecnologies actuals i el ritme accelerat de la innovació digital han generat noves oportunitats perquè les organitzacions interactuïn i serveixin els seus clients. Per aprofitar aquestes oportunitats, César Cernuda aglutinarà les organitzacions de màrqueting, vendes, serveis i suport de NetApp amb vista a crear una organització completament integrada i global. L’experiència de Cernuda en el lideratge de les empreses globals i en la transformació digital li permetrà fomentar una alineació més ajustada entre els equips, cosa que afavorirà que NetApp pugui aprofitar ràpidament noves oportunitats de creixement en els sistemes d’emmagatzematge empresarial i els serveis de dades al núvol.

«A mesura que accelerarem la nostra estratègia de ‘software’ i informàtica al núvol, l’experiència de César Cernuda en la transformació exitosa de grans organitzacions globals reforçarà la posició de NetApp com a líder en serveis de dades al núvol i impulsarà el valor per als nostres accionistes» –ha comentat George Kurian, CEO–.

«L’adopció del núvol i la importació dels serveis de dades a Europa posen NetApp en una situació privilegiada per ajudar els seus clients i els seus ‘partners’ en aquesta transformació digital», ha assenyalat César Cernuda.

Sobre César Cernuda

Notícies relacionades

Abans d’incorporar-se a NetApp, César va ser president de Microsoft Llatinoamèrica i vicepresident corporatiu de Microsoft Corporation, on s’encarregava de tots els productes, serveis i ofertes de suport de Microsoft a Llatinoamèrica, així com d’accelerar la transformació de la companyia de cara a l’era dels mòbils i el núvol com a primera opció.

Anteriorment, va exercir el càrrec de president de Microsoft Àsia-Pacífic, on va dirigir els productes comercials i de consum de la companyia, a més de les ofertes de servei i suport. També ha sigut vicepresident mundial de vendes i operacions sobre el terreny de Microsoft Business Solutions i va supervisar el negoci de comercialització de Microsoft ERP i CRM a escala mundial. Anteriorment, va ser vicepresident de Microsoft Business Solutions International, on era responsable de vendes, prevendes, canal, màrqueting, producte, suport i serveis.