Secció recomanada per

JA ES PODEN RESERVAR

Microsoft presenta Surface Go 2, Surface Book 3 i nous accessoris

Surface Go 2 compta amb una pantalla PixelSense de 10,5», una bateria millorada per a més autonomia i un rendiment fins a un 64% més ràpid que l'original

microsoft

microsoft

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Microsoft anuncia nous dispositius, dins de la família Surface, que està previst que arribin al mercat en les pròximes setmanes i que ja es poden reservar. Es tracta de Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds, així com accessoris com el  Surface Dock 2 i Microsoft USB-C Travel Hub multiport. 

Així és la millorada Surface Go 2

Respecte al model anterior, manté el disseny característic però ofereix una pantalla PixelSense més gran que l’anterior, de 10,5”, una durada de la bateria millorada; i un rendiment de fins a un 64% més ràpid que l’original com a conseqüència del processador Intel Core M de 8a generació.

La companyia ha afegit Studio Mics, una solució de micròfon dual que augmenta la claredat de veu i redueix el soroll de fons en les reunions o videotrucades, i una càmera frontal de 5 MP que ofereix bona qualitat de vídeo fins i tot amb poca llum. També s’ha incorporat una aplicació per a la càmera posterior que facilita l’escaneig de documents i pissarres.

Integra un llapis digital i s’ha de destacar que és possible personalitzar Surface Go amb fundes teclat i accessoris en colors, com platí, negre, vermell rosella i blau gel. Surface Go 2 té un preu estimat d’entrada de 459 euros i estarà disponible a partir del 12 de maig. 

Surface Book 3

Aquest model és el portàtil de Microsoft més potent de la marca fins al moment. Proporciona finsa un 50% més de rendiment que Surface Book 2 i fins a 17,5 hores de durada de la bateria. Ja sigui el model de 13” o de 15” té una pantalla PixelSense amb una elevada densitat de punts per polzada, un trackpad precís, un teclat més còmode, el rendiment d’una CPU Intel de 10a generació i la potència d’una GPU dedicada de NVIDIA.

Surface Book 3 compta amb fins a 32 GB de RAM i un SSD d’alta velocitat. Per als amants dels jocs, Surface Book 3 de 15” integra una GPU NVDIA GeForce amb potència per jugar a títols de PC amb Xbox Game Pass a 1080 p i 60 fotogrames per segon. També s’ha afegit la possibilitat d’elegir una GPU NVIDIA Quadro RTX 3000 per a un major rendiment. Surface Book 3 té un preu de partida de 1.799 euros i estarà disponible a Espanya a partir del 5 de juny. 

Surface Headphones 2 i Surface Earbuds

Notícies relacionades

Els Surface Headphones 2 es caracteritzen per 13 nivells de cancel·lació de soroll ambiental. Microsoft també ha millorat la durada de la bateria amb fins a 20 hores d’autonomia. La cancel·lació de soroll activa és ajustable a través de dials intuïtius i pot bloquejar o amplificar les veus humanes. S’ha actualitzat el disseny de la diadema perquè els coixins girin 180º. A més del clàssic color platí, arriba també amb acabat en negre.  Tenen un preu d’uns 280 euros i estaran disponibles a Espanya a partir del 5 de juny.

Per la seva banda, els Earbuds ofereixen controls tàctils intuïtius per poder iniciar una trucada o canviar una cançó sense necessitat de tocar el telèfon. Arriben amb un estoig de càrrega sense fil, so Omnisonic i poden llançar la reproducció de continguts directament des de mòbils Android amb un triple toc a qualsevol dels dos auriculars. La integració amb Microsoft 365 sense pantalla permet posar-se al dia amb els correus electrònics a través de Play My Emails en l’aplicació mòbil de l’Outlook per a iOS o dictar a Word, l’Outlook o PowerPoint. Tenen un preu d’uns 220 euros i estaran disponibles a partir del 12 de maig.