Secció recomanada per

MERCAT DE TELEFONIA

Tots els models d'Oppo per complet en el segment de gamma alta

La companyia manté una política de llançaments basada en una ràpida renovació. Així es configura avui la seva gamma de producte en el segment més 'premium', des d'uns 500 euros

oppo-find-x2-pro

oppo-find-x2-pro

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Oppo no és una marca tocada per la bona sort, és una companyia que pertany a BBK Group, un dels més potents de l’actualitat que posseeix diferents empreses tecnològiques entre les quals s’inclouen OnePlus, Realme i Vivo. Totes elles, després de la recent entrada de Vivo, venen mòbils en el nostre mercat.

Dues són els pilars en què es basa el seu èxit comercial: la fiabilitat dels seus productes i els raonables preus finals. La seva bona acollida entre els consumidors, gràcies a una estètica molt occidental, respon a l’atenció a les necessitats del mercat i que s’ha dotat de prou flexibilitat per donar la volta al negoci quan s’ha fet necessari. Es va fundar el 2004, la seva internacionalització va començar el 2010 i s’ha convertit en el cinquè fabricant de mòbils més gran del món, per darrere de Samsung, Huawei, Apple i Xiaomi, segons dades de la consultora IDC.

El seu objectiu és assentar-se en el mercat de mòbils de gamma mitjana-alta, mantenint preus accessibles però fugint de l’associació que els terminals d’origen xinès equivalen a producte barat. Avui dia no hi ha cap fan dels smartphones que no hagi sentit a parlar d’Oppo. Les raons, en forma de producte, les veiem a continuació.

Així és la gamma alta d’Oppo, models X2 Pro i X2

Fa dos anys, la marca presentava el seu smartphone més ‘premium’: el Find X, caracteritzat per un disseny d’avantguarda i una pantalla infinita gràcies a la seva càmera lliscant. Comptava amb una cosa que avui ja és habitual: l’última tecnologia de càrrega ràpida. Actualment, es dona continuïtat a la gamma Find amb l’X2 Pro –que potencia l’experiència de la pantalla infinita– amb l’X2, l’X2 Neo i l’X2 Lite; els dos últims són els barcos insígnia de la marca per a aquest 2020. Compten amb la tecnologia 5G i, com tots els dispositius de la firma, integren una experiència de pantalla molt millorada gràcies als seus 120Hz QHD+ Ultra visió amb mil milions de variacions de tons de color que aporten una revolució visual gràcies a la seva resolució, el color, la taxa d’actualització i la brillantor. Aquesta mena de pantalla té una resolució de 3168x1440, 513 ppi, reflectivitat ultra baixa i una brillantor màxima de fins a 120 nits. Així mateix, els Find X2 sumen un sistema de protecció ocular adaptable a la IA, que ajusta de manera intel·ligent la temperatura del color i la brillantor de la pantalla segons l’ambient.

Càmeres

En l’àmbit fotogràfic, l’X2 Pro té una càmera triple (lent gran angular de 48 MP, lent ultra gran angular de 48 MP i teleobjectiu de 13 MP) amb zoom 10x i ultra estabilitzador de vídeo inclòs. L’edició de les fotos i vídeos és més fàcil gràcies a SoLoop, que ve incorporat.

El Find X2 també té triple càmera (lent gran angular de 48 MP, lent ultra gran angular de 12 MP i teleobjectiu de 13 MP) amb zoom òptic 3x i digital 20x, i també té integrada l’eina d’edició de vídeos SoLoop.

Autonomia

La durada de la bateria ofereix bons resultats gràcies als 4.260 mAh de l’X2 Pro i als 4.200 mAh de l’X2. Els dos dispositius estan equipats amb una càrrega ràpida SuperVOOC 2.0 de 65W, per la qual cosa integren la tecnologia de càrrega flaix més nova del moment. En 38 minuts, l’X2 Pro estarà carregat completament.

Preus

El Find X2 Pro de 12 GB RAM més 512 GB ROM, amb Color OS 7, està disponible en dos colors: black (en acabat de ceràmica) i orange (en acabat de pell vegana) a un preu de 1199€.  El Find X2 de 12 GB RAM més 256 GB ROM, amb Color OS 7, està disponible en dos colors: black (en acabat de ceràmica) i ocean (en acabat de vidre) a un preu de 999€.

Els més assequibles de la sèrie

Oppo Find X2 Lite.

El Find X2 Neo i el Find X2 Lite són dos germans petits de la gamma, però ofereixen un òptim rendiment amb preus ajustats. Es podria dir que són smartphones que compten amb especificacions premium amb un preu més conservador.

El Find X2 Neo destaca per les quatre càmeres posteriors: la càmera principal de 48 MP, una lent de teleobjectiu de 13 MP, una càmera gran angular de 8 MP i càmera en blanc i negre de 2 MP. La càmera frontal és de 32 MP. Integra estabilitzador d’imatge. Permet l’efecte bokeh dels retrats, el zoom de vídeo i l’edició intel·ligent de vídeo mitjançant SoLoop. La pantalla és de 90Hz i la velocitat, de 5G.

El Find X2 Lite té quatre càmeres posteriors: la principal, de 48MP, una lent de teleobjectiu de 8 MP, una càmera gran angular de 2 MP i una càmera en blanc i negre de 2 MP. La càmera frontal és de 32 MP. La ràtio de pantalla és de 92,1% utilitzant una pantalla flexible OLED de 6,5 polzades. Es configura com l’smartphone 5G més prim del moment, amb un gruix de 7,7mm i un pes de 171g.

Notícies relacionades

La bateria de tots dos també és un aspecte a destacar, ja que proporciona una capacitat de 4025mAh que suporta una càrrega ràpida VOOC 4.0 de 30W.

Preus

L’X2 Neo amb 12 GB RAM més 256 GB d’emmagatzemament està disponible en els colors Starry Blue i Moonlight Black per 699€, mentre que l’X2 Lite amb 8 GB RAM més 128 GB d’emmagatzemament està disponible en els colors Moonlight Black i Pearl White per 499€.