Secció recomanada per

MÒBILS AMB BONA RELACIÓ QUALITAT PREU

L''smartphone' A91 d'Oppo arriba al nostre mercat per 329 euros

El nou dispositiu destaca per un disseny ultrafí, pantalla de 6,4 polzades, una bateria potent i funció de càrrega ràpida Vooc 3.0

oppo-a91

oppo-a91

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Oppo acaba de posar al nostre mercat un nou membre del seu catàleg de mòbils: l’A91, col·locat en la gamma d’entrada però dotat de característiques d’interès com: quatre càmeres posteriors i un disseny ultralleuger i fi, que aporta una bona dosi d’ergonomia.

Disseny i característiques

L’A91 pesa 172 g, té un gruix de 7,9 mm i una pantalla amb relació 20:9. S’adapta bé a la mà, ofereix una sensació suau al tacte, sense vores i és prim i lleuger.

Compta amb quatre càmeres posteriors, un sistema que inclou una lent principal de 48 MP, una de gran angular de 8 MP, una monolent i una altra de retrat, amb 2 MP cada una. La seva càmera davantera és de 16 MP per a sefies.

Combina la tecnologia de 4 píxels en 1, per proporcionar una òptima resolució i sensibilitat a la llum, cosa que facilita capturar detalls clars en qualsevol hora del dia. La lent macro d’angle ultraample pot fer fotografies amb més detall. Cal destacar que el dispositiu integra una tecnologia d’embelliment IA, tant per a la càmera davantera com per a la posterior, cosa que permet prendre imatges que apliquen un efecte d’embelliment personalitzat basat en 137 punts de dades facials. Quan es tracta d’una foto de grup, pot proporcionar embelliment personalitzat fins a 4 persones.

Equipada amb estabilització electrònica d’imatge (EIS) i un hardware antivibració, el model pot gravar vídeos amb nitidesa i detall, fins i to en condicions de moviment.

Notícies relacionades

Una altra nota destacable és la funció de desbloqueig d’empremtes digitals en pantalla, amb el sensor de llum 3.0, el desbloqueig del telèfon és ràpid i segur i en permet l’activació en 0,32 segons.

Preus

Oppo A91 té un preu de 329 €, amb 8 GB + 128 GB d’emmagatzemament, i es pot obtenir en 2 colors: Lightening Black i Blazing Blue.